Kansersiz Yaşam Derneği 'Yaşa-tır'ın Kontağını Çevirdi - Son Dakika
Güncel

Kansersiz Yaşam Derneği 'Yaşa-tır'ın Kontağını Çevirdi

Nilüfer, ''Kanserde Erken Teşhis Yaşa-TIR'' Projesi'nin lansman gecesinde dernek yararına sahne aldı.

18.12.2013 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kısa bir süre önce göğüs kanserini erken teşhis sayesinde yenmeyi başaran milyonların sevdiği sanatçı Nilüfer, Kansersiz Yaşam Derneği tarafından 16 Aralık gecesi Four Seasons Hotel'de gerçekleştirilen ''Kanserde Erken Teşhis Yaşa-TIR'' Projesi'nin lansman gecesinde dernek yararına sahne aldı.

Gecenin sunuculuğunu derneğe destek olmak amacı ile Meltem Cumbul üstlendi. Kanserde erken teşhis YAŞA-TIR projesiyle Türkiye çapında kanser taraması yapmak, bilinçlendirmek ve kanserden korunmak için eğitimler gerçekleştirmek amacıyla hazırlanacak iki ayrı tır ile yollarda olacak. Kanserde erken teşhis sayesinde kansere karşı yürütülen bu mücadelede büyük bir başarı sağlamayı hedefleyen, ''Kansersiz Yaşam Derneği'' Yönetim Kurulu Başkanı Dida Kaymaz, İcra Komitesi Başkanı Zeynep Ilıcalı ve derneğin en büyük destekçilerinden Dilara Endican'ın koordinatörlüğünde, Aslı Çini Yaşaroğlu, Mihriban Oğuz ve Pelin Erbil'in yer aldığı balo komitesinde bulunan isimlerin çalışmalarıyla gerçekleşen geceye iş, sanat, cemiyet ve spor hayatından yoğun bir katılım gerçekleşti.

Gecede oyuncu Selim Bayraktar, Begüm Kütük, Sermiyan Midyat, Gonca Vuslateri, Sinem Kobal ve Galatasaray takımı oyuncusu Burak Yılmaz kanserle mücadelesini başarı ile atlatmış derneğin destek olduğu kanser hastalarıyla beraber sahne alıp başarı hikayelerini paylaştı. 3 Adam olarak ünlenen Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın da gecede ufak bir stand-up gösterisi gerçekleştirdi ve dernek için misafirleri destek olmaya çağırdı.

Geceye sanat camiasından başta Nilüfer olmak üzere, Murat Boz, Aşkın Nur Yengi, Çağla Şikel- Emre Altuğ, Deha Bilimlier, Ece Vahapoğlu, Güvenç Dağüstün, Hakan Keçe, Feraye – Kaya Çilingiroğlu, Rüştü Işıl Reçber, Heves Ekinci, İbrahim Büyükak, Nev, Keremcem, Mehmet Turgut, Şenay Akay, Tan Taşçı spor camiasından Mehmet Topal, Burak Yılmaz, Emre Belezoğlu, Volkan Demirel ve eşi, Aydın Yılmaz ve eşi, Ceyhun Gülselam, Tayfur Havutçu, Haluk Yıldırım, Işıl Alben, Tuğba Palazoğlu, Angel Mc Coughtry iş ve cemiyet dünyasından ise Adnan Polat, Fikret Orman, Hüsnü-Asuman Güreli, Yiğit Şardan, Abdullah Kavukçu, Nurdan Gülçelik, Haluk Ulusu, Semra Özal, Heves Ekinci, Gül Gölge Saygı, Gülbin-Erkan Simitçioğlu, Tulu Gümüştekin, Revna Demirören, Yavuz Kocaömer, Deniz Ketenci, Haluk Bozkurt, Ahmet Dedehayır gibi isimlerin katılım sağladığı son zamanların en görkemli gecesine imza atıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kansersiz Yaşam Derneği 'Yaşa-tır'ın Kontağını Çevirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement