Kanun Sanatçısı Ahmet Baran'dan Forum Mersin'de Müzik Ziyafeti - Son Dakika
Yerel

Kanun Sanatçısı Ahmet Baran'dan Forum Mersin'de Müzik Ziyafeti

Kanun Sanatçısı Ahmet Baran\'dan Forum Mersin\'de Müzik Ziyafeti

Fenomen kanun sanatçısı Ahmet Baran yönetimindeki Mersin’in en görkemli korosu Terennüm, Forum Mersin misafirlerine unutulmaz bir kanun dinletisi yaşattı.

03.10.2016 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenomen kanun sanatçısı Ahmet Baran yönetimindeki Mersin'in en görkemli korosu Terennüm, Forum Mersin misafirlerine unutulmaz bir kanun dinletisi yaşattı.

Türk müziğinin efsanelerinden, fenomen kanun sanatçısı Ahmet Baran yönetimindeki Terennüm Türk Müziği Korosu, Forum Mersin Sanatçılar Meydanı'nda müzik severlerle buluştu. Sezona Forum Mersin'de merhaba diyen Terennüm Korosu, muhteşem performansıyla hem göze hem de kulaklara hitap etti. Altı kıtada bini aşkın konser veren Ahmet Baran yönetimindeki Terennüm Türk Müziği Korosu, Forum Mersin ziyaretçilerine unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Türk müziğinin en sevilen eserlerini seslendiren koroya Mersinlilerde yoğun ilgi gösterirken, konser izleyicileri her şarkıda koroya eşlik etti. 18 yaşında senfoni orkestraları ile çalışmaya başlayan Ahmet Baran, Türkiye'nin seçkin senfoni orkestraları ve şefleriyle birlikte solist olarak konserler verip, 'senfoni orkestralarının en genç solist kanunisi' olma onuruna erişmiş bir isim. Kanun icrasına Türk müziği tarihinde kendi adı ile anılacak yeni bir teknik kazandıran Baran, kültür sanat yüksek ödülü, yılın sanat girişimi gibi ödüllerin sahibi. Danimarka Kraliçesi 2. Margrethe ve Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev tarafından devlet nişanı ile onurlandıran sanatçı, dünya çapında starlarla aynı sahneyi paylaşıyor ve albümler kaydediyor. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kanun Sanatçısı Ahmet Baran'dan Forum Mersin'de Müzik Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement