Kanyon'da Her Yer Müzik Vol.8 Muhteşem Konserlerle Son Buldu - Son Dakika
Güncel

Kanyon'da Her Yer Müzik Vol.8 Muhteşem Konserlerle Son Buldu

Cumadan pazara Kanyon'da 8 farklı konser, 18 bin müzikseveri ağırladı.Kanyon'un her yerinden müzik sesleri yükseldi, eğlence hiç bitmedi.

15.10.2018 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her yıl ilgiyle beklenen ve bir Kanyon klasiği haline gelen Kanyon'da Her Yer Müzik bir kez daha müzik severleri bir araya getirdi.

Kanyon, başarılı rock müzik grubu mor ve ötesi'nin yanı sıra Yok Öyle Kararlı Şeyler, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Flapper Swing gruplarını ağırlarken, Radyo Kanyon DJ'lerinin en yeni müzik listelerini de misafirleri ile buluşturdu.

Bu yıl sekizincisi düzenlenen "Kanyon'da Her Yer Müzik", alternatif müziğin en önemli isimlerini şehrin kalbinde buluşturdu. mor ve ötesi, Nova Norda, Simge Pınar, Ülkü Aybala Sunat ve Eylül Biçer gibi sevilen müzisyenlerin canlı performanslarıyla Kanyon misafirleri, 3 gün boyunca eşsiz bir müzik ziyafeti yaşadı.

Radyo Kanyon DJ'lerinden Yunus Emre Gök'ün performansıyla 12 Ekim Cuma günü başlayan festival, Nova Norda, Yok Öyle Kararlı Şeyler, mor ve ötesi, Simge Pınar, Flapper Swing, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Flapper Swing, Ülkü Aybala Sunat & Eylül Biçer konserleriyle pazar akşamına kadar devam etti. Müzikseverlerin hep bir ağızdan söylediği mor ve ötesi şarkılarıyla unutulmaz bir festival akşamı yaşandı. Swing İstanbul'un gerçekleştirdiği dans atölyesinde Kanyon misafirleri swing rüzgârına kapıldı. Festivalin son gününe damga vuran isim ise Yüzyüzeyken Konuşuruz oldu. En sevilen şarkılarını sevenleriyle birlikte söyleyen grup yeni haftaya başlamadan tüm misafirlere keyifli bir mola verdirdi. Gençliğin enerjisiyle güncel müziğin en başarılı isimlerini sekizinci kez buluşturan Kanyon'da Her Yer Müzik, Ülkü Aybala Sunat ve Eylül Biçer'in İntema Yaşam'da verdiği caz tınılarıyla keyifli bir şekilde son buldu.

Üç günde müzik, dans, eğlence Kanyon'da 18 bin misafirle taçlandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kanyon'da Her Yer Müzik Vol.8 Muhteşem Konserlerle Son Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement