Kanyonda Cesedi Bulunan Gencin, Son Görüntüsü Ortaya Çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Kanyonda Cesedi Bulunan Gencin, Son Görüntüsü Ortaya Çıktı

Samsun'daki Şahinkaya Kanyonu'nda kaybolduktan sonra cesedine ulaşılan Türkmenistan uyruklu gencin, son görüntüsü ortaya çıktı.

17.01.2019 11:54  Güncelleme: 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Vezirköprü ilçesi Şahinkaya Kanyonu'nda kaybolan Türkmenistan uyruklu Yunus Hocayov'un (20) son görüntüsü ortaya çıktı.

CESEDİ 150 METRE AŞAĞIDA BULUNDU

Vezirköprü ilçesi Şahinkaya Kanyonu'nda 4 gün önce kaybolan ve kanyon zirvesinde kıyafetleri, çantası ve çadırı bulunan İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencisi gencin cesedi jandarma ve AFAD tarafından 150 metre aşağıda bulundu. Sarp kayalıklar arasında bulunan cesedi almak için çalışmalar sürerken, gencin son görüntüleri ortaya çıktı.

Kanyonda Cesedi Bulunan Gencin, Son Görüntüsü Ortaya Çıktı

BÖLGEYE GÖTÜREN VATANDAŞ ÇEKTİ

Genci bölgeye götüren bir vatandaş tarafından çekilen görüntüde, Yunus Hocayov çadırın yanında görülüyor. Görüntülerde kanyonun sarp bölgeleri de yer alıyor.

Kanyonda Cesedi Bulunan Gencin, Son Görüntüsü Ortaya Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kanyonda Cesedi Bulunan Gencin, Son Görüntüsü Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Kara: Bu fotoğrafı kim çekmiş.. 5 3 Yanıtla
  • X: Yoldan geçen bi vatandaş oraya götürecek sonra resim çekecek ne bu samimiyet hayırdır.....ne diye ne için ne karşılığında götürmüş.....selam abi beni kanyona götürsene,tabi neden olmasın gel götüreyim insanlık öldümü......yooooohhhhhyaaaaaa 4 2 Yanıtla
  • Derya: Video cekib intihar edeceyini soylemis. 0 1 Yanıtla
  • Reel: Rahmetli Mahsuni kırk yıl önce demişti yiğit muhtaç olmuş kuru soğana diye,şimdide küf mü olmuş hani stokçulardı.Soğan haberini yoruma açın 0 0 Yanıtla

Advertisement