Kapadokya'da Nicolas Cage'in Kaldığı Otele Ödül - Son Dakika
Yerel

Kapadokya'da Nicolas Cage'in Kaldığı Otele Ödül

Selçuk Yıldız - ABD'nin ünlü dergilerinden Travel Weekly, Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'da, Hollywood yıldızı Nicolas Cage'in de kaldığı Argos In Cappadocia butik oteline, "Silver Magellan" ödülünü layık gördü.

06.11.2011 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selçuk Yıldız - ABD'nin ünlü dergilerinden Travel Weekly, Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'da, Hollywood yıldızı Nicolas Cage'in de kaldığı Argos In Cappadocia butik oteline, "Silver Magellan" ödülünü layık gördü.

ABD'de seyahat endüstrisinin önde gelen dergilerinden Travel Weekly dergisi, Nevşehir'in merkeze bağlı butik otelleri ile ünlü Uçhisar beldesindeki Argos In Cappadocia butik otelini, dünyanın en iyi lüks otel ve resort otellerinden biri olarak seçti.

Dergi, oteli dünyanın en iyi lüks otellerine verdiği "Silver Magellan" ödülüne layık gördü. Butik otel, Türkiye'de bu ödülü alan tek otel oldu.

Farklı kategorilerde binlerce otel arasından, "Dünyanın En Lüks Otel ve Resort" kategorisinde Argos in Cappadocia butik oteli, "Silver Magellan" ödülü kazanan dünyada iki otelden biri oldu. Bu alanda diğer ödülü Miami'deki bir otel aldı.

Ödülün verileceği otelleri, Carnival Cruise Lines CEO'su Bob Dickinson, CBS News The Early Show seyahat bölümü editörü Peter Greenberg, "Ölmeden Önce Görülmesi Gereken 1000 Yer" kitabının yazarı Patricia Schultz, Seyahat Bloggerı Johnny Jet, Rudy Maxa's World-Rudy Maxa, NYU Tisch Center for Hospitality, Turizm ve Spor Yönetimi Profesörü Lalia Rach'den oluşan profesyonel jüri heyeti belirledi.

-Nicolas Cage'in konakladığı otel-

Hollywood yıldızı Nicolas Cage'in de, başrolünü oynadığı "Hayalet Sürücü 2

(Ghost Rider 2)" adlı sinema filminin Kapadokya'daki çekimleri için bölgeye geldiğinde konakladığı Argos In Cappadocia butik oteli, yurt içinde ve yurt dışında birçok başka ödül de aldı.

Otel, Avrupa Turizm Komisyonu (ETC) tarafından hazırlanan, seyahat trendlerini açıklayan ve Avrupa'daki tüm komisyon üyesi ülkelere dağıtılan

"Trend Cards 2011"de "Tasarım Otelleri" kategorisinde ödül alırken, Türkiye'de gayrimenkul sektörünü kentsel kalite açısından derecelendiren, ilk ve tek yarışması Arkiparc 2011 tarafından otel kategorisinde büyük ödüle layık görüldü.

2010 yılında Conde Nast tarafından "Dünyanın En Çevreci" 4 projesinden biri ve 2011 yılında da "Dünyanın En Romantik" 4 otelinden biri seçilen otel, Travel Leisure Dergisi tarafından da 2010 yılında açılan "Dünyanın En Yeni ve İyi 45 Oteli" arasında yer aldı.

Otel ayrıca, dünyaca ünlü ziyaretçilerin kaldıkları oteller hakkında yorumlarını paylaştıkları Trip Advisor internet sitesi tarafından mükemmellik sertifikası ile de ödüllendirildi.

-Travel Weekly-

Travel Weekly dergisi, değişen ve rekabet eden seyahat endüstrisinde sektörün nabzını tutuyor ve seyahat profesyonellerine küresel perspektifte geniş kapsamlı ve önde gelen haberleri sağlıyor.

Her yıl verilen "Travel Weekly Magellan Awards" ödülleri ile de seyahat endüstrisinden uzman isimlerin bir araya geldiği jüri kadrosu, tasarımdan pazarlamaya birçok farklı kategoride en iyileri belirliyor. Ödüller ise 2008 yılından beri veriliyor.

- NEVŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kapadokya'da Nicolas Cage'in Kaldığı Otele Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement