"Kapaklar Özürlülere Yol Olsun" Kampanyası - Son Dakika
Yerel

"Kapaklar Özürlülere Yol Olsun" Kampanyası

Demre'de Milli Eğitim Müdürlüğü'nce Düzenlenen

04.03.2011 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demre'de Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen

"Kapaklar özürlülere yol olsun" kampanyası kapsamında toplanan plastik şişe kapakları ile sağlanan dokuz tekerlekli sandalye, ihtiyaç sahiplerine törenle verildi.

Törene, Demre Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Beymelek Belediye Başkanı Osman Güngör, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, AK Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı, okul müdürleri, öğretmenler ve ihtiyaç sahibi öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, özürlülere sahip çıkmanın aslında devletin görevi olduğunu belirterek, "Bu konuda bazı yasalar da çıktı. Ancak devletin yeterli gelmediği yerde, bu tür toplumsal kampanyalarla özürlülerin sorunlarına eğilmek, toplumsal dayanışmayı artırır" diye konuştu.

Daha sonra tekerlekli sandalyeler engelli öğrenciler Songül Aydemir, Salih Aydemir, Esma Yetkin, Zekeriya Korkmaz, Fatih Akça, Abdullah Akça ve Emine Güzeloğlu'nun ailelerine teslim edildi.

Törene ailesi ile birlikte katılan engelli İbrahim Yapıcı'ya tekerlekli sandalyesini Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ve Kaymakam Murat Sefa Demiryürek teslim etti.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Kapaklar Özürlülere Yol Olsun' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement