Kapalı Olmasına Sinirlendiği Camiyi Yakmaya Çalıştı - Son Dakika
Güncel

Kapalı Olmasına Sinirlendiği Camiyi Yakmaya Çalıştı

Antalya'da, kapalı olduğu gerekçesiyle camiyi yakmaya kalkışan Hamit A., bindiği taksinin şoförü Şükrü Sezek'in ihbarı ile yakalandı.

20.05.2019 10:22  Güncelleme: 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da, Hamit A. gece 01.30'da geldiği camiyi kapalı bulunca yakmaya çalıştı. Olay yerinden kaçmaya çalışan adamı bindiği taksinin sürücüsü ihbar etti. İhbar üzerine zanlı polis ekiplerince yakalandı.

AHŞAP AYAKKABILIĞI KAĞITLARLA TUTUŞTURDU

Olay, Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesi'nde saat 01.30 sıralarında meydana geldi. 1497 Sokak'taki Seyyid Halid Göyük Camii'ne gelen Hamit A., içeri girmek istedi. Kapının kapalı olduğunu görünce sinirlenen Hamit A., çevreden topladığı kağıt, plastik parçaları, avludaki halı ve ahşap ayakkabılığı caminin kapısının önüne yığarak ateşe verdi. Hamit A., alevlerin büyümesi üzerine caminin arka duvarındaki parmaklıklardan atlayarak kaçtı. Bu sırada caminin açık olduğunu düşünerek namaz kılmak için gelen 3 kişi, yangını görünce bir yandan alevlere müdahale etti, diğer yandan itfaiyeyi aradı.

BİNDİĞİ TAKSİNİN ŞOFÖRÜ İHBAR ETTİ

Hamit A. ise çağırdığı Şükrü Sezek'in kullandığı 07 T 3058 plakalı taksiye binerek, "Beni buradan götür" dedi. Hamit A.'yı Metin Kasapoğlu Caddesi'nde indiren Sezek'i itfaiyeci olan babası telefonla arayarak, oturdukları evin yakınındaki caminin yakıldığını söyledi. Şükrü Sezek, şüphelendiği Hamit A.'yı takip ederek durumu polise bildirdi. Sezek'in yönlendirmesiyle polis ekipleri, Hamit A.'yı aynı caddede yakaladı. Gözaltına alınan Hamit A., camiye gittiğini, kapalı olduğu için sinirlendiğini ve yaktığını söyledi. Hamit A., işlemleri için polis merkezine götürüldü.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın, camiye zarar vermeden söndürüldü.

Kapalı Olmasına Sinirlendiği Camiyi Yakmaya Çalıştı
Kapalı Olmasına Sinirlendiği Camiyi Yakmaya Çalıştı
Kapalı Olmasına Sinirlendiği Camiyi Yakmaya Çalıştı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kapalı Olmasına Sinirlendiği Camiyi Yakmaya Çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Ahmed Tayfun: Bu geri zekalı imamlar yüzünden böyle oluyor. Açık bıraksana dangalak millet ibadetini yapsın. Bende kayseride kapıyı sırf bu yüzden tekmelemiştim. İmamlar Aldıkları parayı, vazifelerini yaparak hak etmeliler. 2 9 Yanıtla İMAM: LAN YÖRÜ CAMİYİ AÇIK BIRAKSINLAR İÇİNDE NE VAR YOK ÇALINSIN.OTURDUĞUN YERDEN AHKAM KESME 7 2
  • emekçi: eğer bu zibidi, caminin ne olduğunu bilseydi bu haramzadeliği yapmaktan korkardı. 8 1 Yanıtla
  • İmam: Peki taksicinin adını neden ifşa ediyorsunuz? Şüphelinin adı mağdur olabilir diye eksik yazılıyor ama ihbar edip görevini yapan taksicinin adı tam yazılıyor. Ya o adam içerden çıkınca taksicinin peşine düşerse. 7 1 Yanıtla
  • Oğuz : Bizim dünürlerin köylerinde cami var çift minareli hoca yok geçenlerde yıldırım.dusmus ses sistemi bozulmuş hala yapılmamış adamlar telefonla haberleşip iftar yapıyorlar acaba müftülük ne iş yapar veya diyanet işleri neyle ilgileniyor o kadar boşta gezen imam hatip var yolla köy camilerine insanlar hem ıssız kalmasın hemde camiiler kapanmasn 5 2 Yanıtla
  • Oğuz : Bizim dünürlerin köylerinde cami var çift minareli hoca yok geçenlerde yıldırım.dusmus ses sistemi bozulmuş hala yapılmamış adamlar telefonla haberleşip iftar yapıyorlar acaba müftülük ne iş yapar veya diyanet işleri neyle ilgileniyor o kadar boşta gezen imam hatip var yolla köy camilerine insanlar hem ıssız kalmasın hemde camiiler kapanmasn 2 2 Yanıtla
  • daha ne: kapı dekmeleyen dangalak imam sana pamuk la hakediyor o parayı 1 0 Yanıtla
  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement