Kapalı Otopark ve Pazaryeri Sarıgöl'e Yakışacak - Son Dakika
Güncel

Kapalı Otopark ve Pazaryeri Sarıgöl'e Yakışacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin çalışmalarında artık sona gelindi.

06.11.2017 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlçeye modern bir pazaryeri ve otopark kazandıracaklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Sarıgöl ilçemizde önemli bir eksiği daha gidermiş olacağız. Kapalı Otopark ve Pazaryeri projemiz ilçemize çok yakışacak" dedi.

Sarıgöl'ü daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek için yoğun çalışma içerisinde olan Manisa Büyükşehir Belediyesi ilçenin ihtiyacı olan Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin çalışmalarında son aşamaya geldi. Yaklaşık 3 bin 213 metrekarelik alanda tasarlanan kapalı otopark ve pazaryeri projesi toplam 5 bin 523 metrekarelik inşaat alanına sahip olacak ve 2 katlı olacak.

İLÇENİN İHTİYACINI KARŞILAYACAK

Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde vatandaşın ihtiyacı olan projeleri bir bir hayata geçirdiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Sarıgöl ilçemizde yaşayan vatandaşlarımız da modern bir pazaryerine ve otoparka ihtiyaç duyuyordu. Projemizde çalışmaların büyük kısmı tamamlandı. En kısa sürede bu güzel projemizi tamamlayarak, Sarıgöllü kardeşlerimizin hizmetine sunacağız. Şimdiden hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kapalı Otopark ve Pazaryeri Sarıgöl'e Yakışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement