Kapatılan Mermer Ocağındaki Gölet 2 Kuzene Mezar Oldu - Son Dakika
3.Sayfa

Kapatılan Mermer Ocağındaki Gölet 2 Kuzene Mezar Oldu

Kapatılan mermer ocağındaki gölet 2 kuzene mezar oldu KONYA - Konya'nın Bozkır ilçesinde kapatılan maden ocağındaki kar sularının birikmesiyle oluşan gölete 2 kuzen boğularak hayatını kaybetti.

25.06.2017 19:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kapatılan mermer ocağındaki gölet 2 kuzene mezar oldu KONYA - Konya'nın Bozkır ilçesinde kapatılan maden ocağındaki kar sularının birikmesiyle oluşan gölete 2 kuzen boğularak hayatını kaybetti.

Olay, öğle saatlerinde Bozkırın Sorkun Mahallesi Heseli Yaylası'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bayram tatilini geçirmek üzere Konya'dan memleketleri Bozkır ilçesine bağlı Sorkun Mahallesi'ne gelen Ahmet Demir ve Mehmet Demir adlı kardeşler aileleriyle birlikte yaylaya gittiler. Burada halalarının kızı Berna Zeybek ile birlikte yaylanın yakınında bulunan mermer ocağına giden kuzenler, ocağın içinde kar sularının birikmesiyle oluşan gölete girdiler. Suyun içerisinde Ahmet Demir ve Berna Zeybek suyun içerisinde çırpınmaya başlayarak tabanda bulunan balçığa saplandılar, suya yeni giren Mehmet Demir ise kurtulmayı başardı. Mehmet Demir yaylaya koşarak ailelerine haber verirken, olay yerine gelen Berna Zeybek'i babası Osman Zeybek sudan çıkarmayı başardı ancak daha ileride olan Ahmet Demir'e ulaşılamadı. Çevredeki vatandaşlar tarafından hemen ambulans ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri sudan çıkartılan Berna Zeybek' in hayatını kaybettiğini belirledi. Balçıktan dolayı çıkarılamayan Ahmet Demir ise Konya'dan gelen dalgıçlar tarafından sudan çıkarıldı ve hayatını kaybettiği belirlendi. Demir ve Zeybek' in yakınları sinir krizleri geçirirken, geride ise suya girmeden önce çıkardıkları ayakkabı ve elbiseleri kaldı. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kuzenlerin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Bozkır Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan, Demir ailesinin Konya'da yaşadığı ve baba Memiş Demir' in sebzecilik yaptığı, Bayram için geldikleri Sorkun'dan kızları Emine Zeybek'in yanına ziyarete geldiği öğrenildi.

Kapatılan Mermer Ocağındaki Gölet 2 Kuzene Mezar Oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kapatılan Mermer Ocağındaki Gölet 2 Kuzene Mezar Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Elazığ'da PKK'ya yönelik operasyon gerçekleştirildi
    23:51 Elazığ'da PKK'ya yönelik operasyon gerçekleştirildi

    Elazığ'da Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan Kızıltaş-05 operasyonu adı altında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 11 tim görev aldı ve teröristlerin etkisiz hale getirilmesi hedeflendi.

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı
    23:24 Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız isteme esnasında çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı. Kız istemeye giden bir kişi ile aile arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine saldırgan, yanında getirdiği pompalı tüfekle kızın abisine ateş etti. Yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu
    23:16 Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu

    Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde ilkokul 4. sınıf öğrencisi Ayaz Yalçın ve iki arkadaşı dünden itibaren haber alınamıyor. Aile ve polis ekipleri kayıp çocukları bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • Yeşilhisar'da yasa dışı silah ve mühimmat ticareti yapan şüpheli gözaltına alındı
    22:54 Yeşilhisar'da yasa dışı silah ve mühimmat ticareti yapan şüpheli gözaltına alındı

    Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde, H.Ç. isimli şüphelinin yasa dışı silah ve mühimmat ticareti yaptığı bilgisi üzerine Jandarma Komutanlığı ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Şüphelinin iş yerinde yapılan aramada 2 tabanca, seri numarası kazınmış ruhsatsız av tüfeği ve 1846 tabanca fişeği ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.


Advertisement