Kapçak'tan Türkiye Şampiyonu Olan İşitme Engellilere Hediye - Son Dakika
Yerel

Kapçak'tan Türkiye Şampiyonu Olan İşitme Engellilere Hediye

Amasya Lokman Hekim İşitme Engelliler Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı'nı Ziyaret Ederek, Oyuncu ve Teknik Heyete Çeşitli Hediyeler Verdi.

15.02.2011 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik Spor İl Müdürü Celalettin Kapçak, 11-13 Şubat tarihlerinde Yozgat'ta yapılan İşitme Engelliler Voleybol Ligi final maçlarında Türkiye Şampiyonu olan Amasya Lokman Hekim İşitme Engelliler Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı'nı ziyaret ederek, oyuncu ve teknik heyete çeşitli hediyeler verdi.

Ziyarette bir açıklama yapan Kapçak, sporcuların çok zorlu rakipleri yenip Türkiye Şampiyonu olduğunu ifade ederek, şampiyon gençlerin Amasyalıları sevindiren büyük bir zafere imza attıklarını kaydetti.

Kapçak, her zaman sporcuların yanında yer alıp sporculara desteklerini sürdüreceklerini belirterek, "Gençlerimizi kutluyorum. Gerçekten büyük bir zafer kazanarak bizleri mutlu ettiler. Valimiz Halil İbrahim Daşöz başta olmak üzere müdürlüğümüz bu başarılı sporcuların yanında yer alıp desteğini sürdürecektir. Sporcularımızın Türkiye Şampiyonluğu'nu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Lokman Hekim İşitme Engelliler İlköğretim Okulu Müdürü Ali Altın ise İstanbul, İzmir, Antalya, Samsun gibi büyük kentlerin takımlarını yenerek şampiyonluğa ulaştıklarını belirtti. Altın, şampiyonluğa ulaşmalarında sporcularının büyük gayret gösterdiğini dile getirip sporcularını kutlayarak, kendilerine destek olan kişi ve kurumlara teşekkür etti.

Kapçak tarafından sporculara top ve antrenman malzemelerinden oluşan hediye paketinin verilmesin ardından toplu fotoğraf çektirildi.

- AMASYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kapçak'tan Türkiye Şampiyonu Olan İşitme Engellilere Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement