Kapıkule Sınır Kapısı'ndaki Yoğunluk - Son Dakika
Yerel

Kapıkule Sınır Kapısı'ndaki Yoğunluk

Gurbetçilerin, yola çıkmadan önce "www.trakyagumruk.gov.tr" üzerinden canlı kamera görüntüleri ve yoğunluk istatistiklerini takip ederek, duruma göre diğer kapıları tercih etmeleri istendi

16.08.2013 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Gümrük ve Ticaret Müdürlüğü, Kapıkule Sınır Kapısı'ndaki yoğunluğa dikkati çekerek, gurbetçilerin yola çıkmadan önce "www.trakyagumruk.gov.tr" üzerinden canlı kamera görüntüleri ve yoğunluk istatistiklerini takip ederek, duruma göre diğer kapıları tercih etmeleri istendi.

Müdürlükten yapılan açıklamada, Kapıkule'de pasaport ve gümrük işlemlerinin çok kısa sürede tamamlandığı belirtilerek, Kapıkule'nin karşısındaki Bulgaristan Kaptan Anreevo Gümrük Kapısı'ndaki inşaat çalışmalarının tamamlanmaması, kapasitesinin sınırlı olması ve Bulgar polis memurları tarafından yasa dışı göçmen kaçakçılığına karşı sıkı kontrol yapılması nedeniyle perşembe ve cuma günleri Kapıkule'de yoğunluk yaşandığı kaydedildi.

Açıklamada, yoğunluktan etkilenmek istemeyen gurbetçilerin yurt dışı dönüşlerinde, perşembe ve cuma günlerini tercih etmemeleri ve bu günlerde çıkış yapmak zorunda olanların yola çıkmadan önce "www.trakyagumruk.gov.tr" üzerinden canlı kamera görüntüleri ve yoğunluk istatistiklerini takip ederek, yoğunluk durumuna göre diğer kapıları tercih etmeleri istendi.

Gurbetçilerin yoğunluk durumuna göre, Hamzabeyli, Pazarkule, İpsala veya Dereköy Gümrük Kapıları'nı kullanabileceği bildirildi. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kapıkule Sınır Kapısı'ndaki Yoğunluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement