Bunalıma girdiği söylenen adam, cemaatin camiye girmesine engel oldu - Son Dakika
3.Sayfa

Bunalıma girdiği söylenen adam, cemaatin camiye girmesine engel oldu

İzmir'in Bornova ilçesinde bir süredir bunalımda olduğu iddia edilen genç, siper olduğu cami kapısını açtırmayarak cemaatin içeriye girmesini engelledi. Çareyi polisi aramakta bulan cami imamının çağrısıyla olay yerine gelen ekipler, genci gözaltına alıp karakola götürdü. Şahsın cemaati camiye sokmadığı, cemaatin de genci ikna etmeye çalıştığı anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

27.03.2023 08:34  Güncelleme: 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün akşam namazı saatinde Bornova ilçesi İnönü Mahallesi'nde bulunan camiye gelen cemaat, gördükleri manzara karşısında adeta şaşkına döndü.

KAPIYA SİPER OLARAK AÇILMASINA MANİ OLDU

Bir süredir bunalımda olduğu ileri sürülen ve isminin O.Ç., olduğu öğrenilen genç, cami kapısına siper olarak açılmasına mani oldu. İçeriye girip akşam namazını kılmak isteyen cemaate engel olan genç, vatandaşların tüm çabalarına rağmen ikna olmadı.

Bunalıma giren genç kapıya siper oldu! Camiye giremeyen cemaat polisten yardım istedi

GÖZALTINA ALINARAK KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ

Bunun üzerine cami imamı çareyi polisi aramakta buldu. İhbar üzerine adrese gelen polis ekiplerince cemaate zorluk çıkaran genç, gözaltına alınarak karakola götürüldü.

KAMERAYA SANİYE SANİYE YANSIDI

Öte yandan, şahsın cemaati camiye sokmadığı, cemaatin de genci ikna etmeye çalıştığı anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bunalıma girdiği söylenen adam, cemaatin camiye girmesine engel oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bunalıma girdiği söylenen adam, cemaatin camiye girmesine engel oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Biyo Art: Kılıçtaroğlu seçildiğinde neler olacağını bu olaydan yola çıkarak hesap edin 21 22 Yanıtla hasim kara: Amin Kardeşim ALLAH Şaşırtmasın..! 0 0
  • Ferdi dayfur: İzmir'den ne beklersin ki olmaması ilginç olurdu 10 30 Yanıtla mert çelik: izmirliler senı ömurboyu yatırabılır,bır sıkayete bakar ne evlenebılırsın ne ıse gırebılırsın cocugunda olmaz sokakta kalırsın 6 5 Ferdi dayfur: Mert sen Benin Kim oldugumu bilmezsin o dil başina bela olur 1 6
  • Serkan Basar: Allah yardımcısı olsun rabbim yukarıda yorum yapan ferdi gibi arkadaşlardan da milletimizi korusun 32 4 Yanıtla
  • mert çelik: o kadar kısı sarılıp tutup kenara koyamadımı yani 11 2 Yanıtla

Advertisement