Kaplan'dan Coşkun'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kaplan'dan Coşkun'a Ziyaret

Kaplan\'dan Coşkun\'a Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Kaplan, Müdür Yardımcısı Dr. Özgür Sekreter ve Şube Müdürü Diş Hekimi Bahri Dingil’i makamında ağırladı.

01.11.2016 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Kaplan, Müdür Yardımcısı Dr. Özgür Sekreter ve Şube Müdürü Diş Hekimi Bahri Dingil'i makamında ağırladı.

Manisa İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Kaplan, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'u makamında ziyaret etti. Kaplan'a, Müdür Yardımcısı Dr. Özgür Sekreter ve Şube Müdürü Diş Hekimi Bahri Dingil eşlik etti. Genel Müdür Coşkun'u tebrik ederek başarı dileklerini ileten Kaplan, görevinin şahsı ve Manisa adına hayırlı olması temennilerinde bulundu.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Nazik ziyaretlerinden dolayı Manisa İl Sağlık Müdürlüğü'müze teşekkür ederim. Hepimizin bu makamlarda bulunma sebebi şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet. Ortak noktamız daima Manisa. Bu amaçla da her zaman iş birliği içerisinde hareket etmeye devam edeceğiz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaplan'dan Coşkun'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement