Kaplanlar Soğutma, Çanakkale'de "İlk"e İmza Attı - Son Dakika
Güncel

Kaplanlar Soğutma, Çanakkale'de "İlk"e İmza Attı

Kaplanlar Soğutma, Çanakkale\'de "İlk"e İmza Attı

1978 yılında kurulan Kaplanlar Soğutma, kurulduğu günden beri sektöre yönelik sürdürmekte olduğu birbirinden başarılı hamlelere, he geçen gün yenileri eklemeye devam ediyor.

04.05.2015 13:47  Güncelleme: 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaplanlar Soğutma son olarak, Çanakkale'nin Biga İlçesi'nde açılışı yapılan ve farklı tasarımıyla bölgede ilk olarak nitelendirilen Kırmızı Beyaz Market'inde, etkin çalışmaları sonucu geliştirdiği son teknoloji ürünü soğutma ürünleriyle tüketicilerin karşısına çıktı.

Farklı dizaynı ve 24 saat hizmet anlayışı ile Biga'da bir ilke imza atan Kırmızı Beyaz Market'ine, geleceğin teknolojilerini günümüzle buluşturan ve uzun süren Ar-Ge çalışmaları sonucu geliştirdiği soğutma sistemleriyle destek veren Kaplanlar Soğutma, sektörün ülkemizdeki ve dünyadaki en büyük temsilcilerine verdiği hizmetle, adından başarıyla söz ettirmeye devam ediyor.

"Sektöre Olan Katkımız Sürecek"

Kaplanlar Soğutma olarak, dev marketler zincirlerinin bir numaralı tercihi konumundaki olmaktan dolayı büyük bir gurur yaşadıklarını kaydeden Kaplanlar Soğutma Genel Müdürü Duygu Kaplan, bu sorumluluğun bilinciyle hareket ettiklerini belirterek, kendilerini her an yeniliğe ve değişime odakladıklarını söyledi.

Hızla gelişen dünyada, ihtiyaçların ve beklentilerin her an değişkenlik gösterebildiğini anımsatan Kaplan, sektörde var olabilmek ve yakalanan başarı çıtasını daha da yukarıya taşıyabilmek adına, Kaplanlar Soğutma olarak Ar-Ge çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade etti.

"Çevrenin Korunmasına ve Enerji Tasarrufuna Öncelik Veriyoruz"

Balıkesir'in Gönen İlçesi'nde de şubeleri bulunan Kırmızı Beyaz Market'in, Biga'ya açılımının hayırlı olmasını dileyen Kaplan, "Yaklaşık 3 aydır titizlikle yürütülen çalışmalar sonucu ortaya çıkan çalışmada, Kaplanlar Soğutma olarak da gerek market buzdolapları kısmında, gerekse soğutma sistemleri konusunda tamamen özel çözümlerle bu projeye büyük bir destek sağladık.

En son teknoloji ürünlerin kullanıldığı bu ürünlerimizde, mağazaya özel uygulamalar da yapılırken, tüm çalışmalarımızda, enerji tasarruflu ve çevreci ürünlere ağırlık verildi" diye konuştu.

Müşterilerin ve sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen şube açılışında, Kırmızı Beyaz Sahibi Ahmet Selvi' de, Kaplanlar Soğutma' ya yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kaplanlar Soğutma, Çanakkale'de 'İlk'e İmza Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement