Kaptan Marvel Filmi - Son Dakika
Sinema

Kaptan Marvel Filmi

Kaptan Marvel Filmi

Kaptan Marvel filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Kaptan Marvel filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

11.10.2018 10:54  Güncelleme: 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Carol Danvers sakin bir hayat yaşayan bir kadındır. Ancak bu değişmek üzeredir. Günün birinde Kree teknolojisini içeren bir patlama sonucu özel güçler edinir. Transformansyon yeteneği kazanan karakter kısa sürede güçlerini iyilik için kullanmaya karar vererek Kaptan Marvel adını alır. O artık adaleti sağlamak ve güçsüzleri korumak için çalışacaktır.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Anna Boden ve Ryan Fleck ikilisinin yaptığı in başrollerinde Brie Larson, Jude Law, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn ve Djimon Hounsou yer alıyor. Filmin müziklerinde ise Pınar Toprak'ın imzası var.

Yönetmen: Anna Boden , Ryan Fleck
Senaryo: Anna Boden , Ryan Fleck, Gene Colan, Roy Thomas
Oyuncular: Brie Larson, Gemma Chan, Mckenna Grace, Samuel L. Jackson, Lee Pace, Jude Law, Ben Mendelsohn, Chuku Modu, Annette Bening, Djimon Hounsou, Rune Temte, Clark Gregg, Colin Ford, Robert Kazinsky, Kenneth Mitchell, Pete Ploszek , Lashana Lynch, Ana Ayora, Bethany Levy, Matthew Maher, Clayton Chitty, Abigaille Ozrey, Algenis Perez Soto, Patrick Brennan, Gaston Dalmau, Jeff Bragg, London Fuller, Emily Ozrey
Filmin Türü: Aksiyon
Orijinal Adı: Captain Marvel
Yapımcı Firma: Marvel Studios
Yapım Yılı: 2018
Yapım Ülkesi: ABD
Orijinal Dili: İngilizce
Dağıtıcı Firma: UIP Türkiye
Vizyon Tarihi: 08.03.2019

##11351818##

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Kaptan Marvel Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement