Kapuzbaşı Mahallesi'nden Başkan Öztürk'e Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Kapuzbaşı Mahallesi'nden Başkan Öztürk'e Teşekkür

Kapuzbaşı Mahallesi\'nden Başkan Öztürk\'e Teşekkür

Yahyalı Kapuzbaşı Mahallesi sakinleri, Yahyalı Belediyesi’ni ziyaret ederek, mahallelerinde yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Esat Öztürk’e teşekkür ettiler.

16.01.2018 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yahyalı Kapuzbaşı Mahallesi sakinleri, Yahyalı Belediyesi'ni ziyaret ederek, mahallelerinde yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Esat Öztürk'e teşekkür ettiler.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'ü makamından ziyaret eden mahalle sakinleri, mahallelerinde önemli çalışmaların yapıldığı ifade ederek " Proje çalışması devam eden Kapuzbaşı Master Planı, mahalle içindeki yol genişletme çalışmaları, futbol sahası ve yapımı devam eden mahalle konağı için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz." dediler.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette konuşan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'te ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, mahallede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Özellikle Kapuzbaşı Master Planı üzerinde duran Başkan Esat Öztürk " Kapuzbaşı Master Planı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin oluşturduğu bir konsorsiyum ile hazırlanan bir projedir. Bu projeden, Kapuzbaşı, Büyükçakır ve Ulupınar Mahallelerimiz, gerek istihdam gerekse ekonomik anlamda fayda sağlayacaklardır. Master Plan, konaklama, yol konforu ve birçok spor dalının bölgede gelişimini sağlayacaktır. Tabi bundan en fazla payı alacak olan Kapuzbaşı Mahallesi'nde yaşayan hemşehrilerimizdir. Allah nasip ederse biz bu konuda gece-gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kapuzbaşı'mıza en büyük projemiz Master Plan Projesi'dir. Ayrıca mahallemizde gençlerimiz için futbol sahası, yol genişletme ve mahalle konağı gibi çalışmalarımız devam ediyor. İnşaallah bu çalışmalarla birlikte mahallemizi "Turizm Mahallesi" haline getirmeye çalışacağız. 2018 yılı içerisinde bölgede araç park yeri ile ilgili sorunlar çözülmüş olacak. D.S.İ ve diğer kamu kurum kuruluşlarının ortaklaşa yapacağı projelerle, bölgeye gelen insanların mutlu bir şekilde ayrılacağı bir Kapuzbaşı hayal ediyoruz. İnşaallah, yakın zamanda yurt içinden veya yurt dışından gelen misafirlerimiz, farklı bir Kapuzbaşı ile karşılaşacaklardır. " ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kapuzbaşı Mahallesi'nden Başkan Öztürk'e Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek
    23:19 CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek

    CHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını duyurdu. Parti, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazıda, bu üyelerin isim ve görevleri ile aleyhe yaptıkları çalışmalara ilişkin delillerin bildirilmesini istedi.


Advertisement