Devasa Kar Kütlesi, İş Makinesinin Boyunu Aştı - Son Dakika
Güncel

Devasa Kar Kütlesi, İş Makinesinin Boyunu Aştı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Mirgezer askeri üs bölgesinin kardan kapanan yolu, Özel İdare ekipleri tarafından güçlükle açıldı.

17.03.2018 16:10  Güncelleme: 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Mirgezer askeri üs bölgesinin kardan kapanan yolu, Özel İdare ekipleri tarafından güçlükle açıldı. Yer yer 4 metre yüksekliği bulan kar kütleleri, iş makinelerinin boyunu aştı.

KARLA MÜCADELE EKİPLERİ YOLU AŞTI

Yoğun yağışın ardından metrelerce yükseklikte karın bulunduğu Mirgezer askeri üs bölgesinin yolunu açmak için Yüksekova Kaymakamlığı'na bağlı karla mücadele ekipleri çalışma başlattı.

KAR KÜTLESİNİN BOYU 4 METREYİ BULDU

Ekipler, metrelerce yükseklikte kar kütlelerinin bulunduğu yolu, yoğun bir çalışmanın ardından ulaşıma açtı. Yer yer 4 metre yüksekliği bulan kar kütleleri, iş makinelerinin boyunu aştı. Ekipler, karla mücadele çalışmasını cep telefonlarıyla görüntüledi.

Devasa Kar Kütlesi, İş Makinesinin Boyunu Aştı
Devasa Kar Kütlesi, İş Makinesinin Boyunu Aştı
Devasa Kar Kütlesi, İş Makinesinin Boyunu Aştı
Devasa Kar Kütlesi, İş Makinesinin Boyunu Aştı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Devasa Kar Kütlesi, İş Makinesinin Boyunu Aştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Buralara niye yamıyor: Gözünü sevdiğim kar buralara niye yağmıyor. Hakkarililer çok şanslı, Allah'ın bereketi hep oralarda. 5 0 Yanıtla
  • ABDÜLKADİR DOĞRUYOL: KARDA BEREKET ÖZEL İDARE EKİPLERİNDE HAREKET VAR .YOLU BÜYÜK ZORLUKLARLA AÇAN AZİMLİ GAYRETLİ ARKADAŞLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLER 4 0 Yanıtla
  • Myanmar'da düzenlenen Thingyan Su Festivali'nde su sıçratma geleneği yaşandı
    13:30 Myanmar'da düzenlenen Thingyan Su Festivali'nde su sıçratma geleneği yaşandı

    Myanmar'ın Yangon kentinde düzenlenen Thingyan Su Festivali'nde insanlar serinleyebilmek için birbirlerine su sıçrattı. Festivale özgü bu su sıçratma geleneği, kötü şansı uzaklaştırmayı ve sağlık ile mutluluğa ulaşmayı temsil ediyor. Myanmar Yeni Yılı'nın başlangıcına işaret eden festival genellikle Nisan ayı ortasında gerçekleşiyor ve dört ila beş gün sürüyor. Festival bu yıl 13 Nisan'a denk geldi.

  • Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Türkiye Barış ve İstikrara Önemli Katkılar Sağlamaktadır
    13:30 Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Türkiye Barış ve İstikrara Önemli Katkılar Sağlamaktadır

    Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türk Silahlı Kuvvetleri olarak devletin ilgili kurumları ile koordineli ve eş güdümlü olarak komşular ve müttefiklerle iyi niyet çerçevesinde küresel güvenlik, barış ve huzurun tesisine yönelik çabalarını artan bir gayretle sürdüreceklerini belirtti. Türkiye'nin stratejik yaklaşımıyla uluslararası güvenlik, barış ve istikrara önemli katkılar sağladığını vurgulayan Bakan Güler, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin çevredeki kritik gelişmelere profesyonel, teknik ve kontrollü bir duruş sergileyerek sorunların kalıcı çözümüne yönelik adımlar attığını ifade etti.

  • Ünlü şarkıcı Lara'dan taraftarlara çağrı: 'Stadyuma bekliyoruz'
    13:29 Ünlü şarkıcı Lara'dan taraftarlara çağrı: 'Stadyuma bekliyoruz'

    Ünlü şarkıcı Lara, Kırıkkalegücü FSK'nın önemli maçı öncesinde taraftarlara 'stadyuma bekliyoruz' çağrısı yaptı. Kırıkkalegücü FSK, kümede kalma mücadelesi veren rakibi Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. ile karşılaşacak ve en az beraberlikle ligde kalmayı hedefliyor. Lara, Kırıkkalelilere 'stadyumu doldurmalıyız' diyerek maça davet etti.

  • Gelibolu'da Kask Kullanmayan ve Ehliyetsiz Motosiklet Sürücülerine Denetim
    13:27 Gelibolu'da Kask Kullanmayan ve Ehliyetsiz Motosiklet Sürücülerine Denetim

    Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde polis ekipleri tarafından kask kullanmayan, yetersiz ehliyet ile motosiklet kullanan ve ehliyetsiz motosiklet kullanan sürücülere yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetimde çok miktarda cezai işlem uygulandı ve 5 motosiklet bağlanarak, yediemin otoparkına çekildi. Ayrıca GBT sorgusunda bir şahsın ruhsatsız silah bulundurmak suçundan 6 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası tespit edilerek, gözaltına alındı. Gelibolu'da bu tür denetimlerin sürekli devam edeceği ve kask kullanımının yaygınlaştırılması amaçlandığı belirtildi.

  • Beşiktaş Yeni Teknik Direktör Arayışlarını Sürdürüyor
    13:25 Beşiktaş Yeni Teknik Direktör Arayışlarını Sürdürüyor

    Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, yeni teknik direktör arayışlarının devam ettiğini ve Sergen Yalçın ile görüşmediklerini belirtti. Aybaba, ayrıca yeni sezon öncesi kadro yapılanması konusunda çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ise, Beşiktaş'a yakışacak olan hocayı belirleyeceklerini ve sezon sonunda anlaşma yapacaklarını söyledi.


Advertisement