Kar Üstünde Deve Kayağı - Son Dakika
Güncel

Kar Üstünde Deve Kayağı

Son günlerde etkili olan kar yağışı, başta ulaşım olmak üzere hayatı olumsuz etkilerken, Kastamonulu bir gencin geliştirdiği ve ilgi çeken deve kayağı renkli görüntülere sahne oldu.

12.01.2012 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son günlerde etkili olan kar yağışı, başta ulaşım olmak üzere hayatı olumsuz etkilerken, Kastamonulu bir gencin geliştirdiği ve ilgi çeken deve kayağı renkli görüntülere sahne oldu.Geçtiğimiz aylarda Aydın'dan deve getiren Kastamonulu genç Ömer Doğru, kar üstünde deve kayağı geliştirdi. Kuzeykent Mahallesi'ndeki işyerinde beslediği deve ile bölge halkının ilgisini çeken Ömer Doğru, kendi imkanları ile yaptığı kızağı deve ile birleştirip, kendine özgü deve kayağının da mucidi oldu. Daha çok sıcak iklimlerde yaşadığı bilinmesine rağmen zorlu kış şartlarında bile yaşabilen deve ile kayak yapmayı keşfeden Doğru, bunu da ilk olarak 5 yaşındaki oğlu Ilgaz ile denedi.

İşyerinin önündeki yolda oğlu Ilgaz ile birlikte deve kızağı yapan Kastamonulu genç Ömer Doğru, aklına gelen bu düşüncesini hayata geçirdiğini söyledi. Hazırladığı kızağı devenin arkasına bağlayan Doğru, çocuğu ile birlikte deve kayağı yapmanın tadını yaşadığını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kar Üstünde Deve Kayağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement