Kar Üstünde Mehmetçik İçin Battaniye Ördüler - Son Dakika
Genel

Kar Üstünde Mehmetçik İçin Battaniye Ördüler

Kar üstünde Mehmetçik için battaniye ördüler Bin 860 rakımlı Macahel zirvesinden Afrin'deki Mehmetçiklere anlamlı mesajARTVİN - Afrin'deki terör örgütlerine yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı Operasyonu'na vatandaşlar bin 860 rakımlı zirvede yorgan örerek destek verdi.

19.02.2018 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kar üstünde Mehmetçik için battaniye ördüler

Bin 860 rakımlı Macahel zirvesinden Afrin'deki Mehmetçiklere anlamlı mesaj

ARTVİN - Afrin'deki terör örgütlerine yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı Operasyonu'na vatandaşlar bin 860 rakımlı zirvede yorgan örerek destek verdi.

Artvin'in Borçka ilçesine 28 kilometre uzaklıkta bulunan bin 860 rakımlı Camili (Macahel) Zirvesine çıkan vatandaşlar, askerlerle birlikte "Macahel'in Dağı'ndan Afrin'deki Mehmetçiğe Selam Olsun" yazılı pankart ile Türk bayrağı açtılar. Kar kütlesine yazılan yazı ve asılan bayrak etrafına toplanan askerlere, "En büyük asker Bizim Asker" sloganları atıldı ve Mehmetçikleri için yazılan şiir okundu.

Buzlu zeminde yün yorganını diken İsrafil Yavuz isimli yorgancı ise diktiği yorganları ve yastıkları Jandarma ekibine Afrin'e gönderilmek üzere teslim etti.

Kar Üstünde Mehmetçik İçin Battaniye Ördüler
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Kar Üstünde Mehmetçik İçin Battaniye Ördüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement