Kar Yağışı Lastikçileri Bayram Ettirdi - Son Dakika
Genel

Kar Yağışı Lastikçileri Bayram Ettirdi

Kar yağışı lastikçileri bayram ettirdiAĞRI - Ağrı'da yüksek kesimlere yağan kar lastikçilerinde yüzünü güldürdü.

10.11.2017 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kar yağışı lastikçileri bayram ettirdi

AĞRI - Ağrı'da yüksek kesimlere yağan kar lastikçilerinde yüzünü güldürdü. Araçlarına kış lastiği taktırmak isteyen sürücüler, adeta lastikçilere akın etti.

Araçlarına kış lastiği taktırmak için lastikçilerin yolunu tutan sürücüler, tamirhanelerde uzun kuyruklar oluşturdular. Başları bir anda kalabalıklaşan lastikçiler ise, işleri yetiştirmek için adeta nefes almadan hızlı bir çalışma gerçekleştiriyor. Yetkililer, yazlık lastik ile buz pistine dönen yollarda kaza yapmak istemeyen sürücülerin, acilen kış lastiği taktırması gerektiği uyarısında bulundular.

Araçlarda kış lastiğinin hayati önem taşıdığını ifade eden

Kağızman Caddesinde 8 yıldır lastik tamirciliği yaparak evine ekmek götüren esnaf Oktay Çetin, "Kar yağışı ve araçlara kış lastiği zorunluluğu gelmesi sürücüleri harekete geçirdi. Bu yüzden de lastikçilerin çalışma temposu yoğunlaştı. Bizlerde sürücüleri mağdur etmemek amacıyla araçlara en kısa sürede kış lastiklerini takarak hizmet kalitemizden ödün vermiyoruz. Halen yaz lastiği ile trafiğe çıkan sürücülerinde biran önce kış lastiği taktırmalarını tavsiye ediyorum" dedi.

Kar Yağışı Lastikçileri Bayram Ettirdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Kar Yağışı Lastikçileri Bayram Ettirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement