Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Çolak'tan İstanbul Valisi'ne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Çolak'tan İstanbul Valisi'ne Ziyaret

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Çolak\'tan İstanbul Valisi\'ne Ziyaret

Enver ALAS/İSTANBUL, ( DHA) Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararıyla emekliliğe sevk edilen Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, İstanbul Valisi Vasip Şahin'e veda ziyaretinde bulundu.

09.08.2017 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enver ALAS/İSTANBUL, ( DHA) Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararıyla emekliliğe sevk edilen Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, İstanbul Valisi Vasip Şahin'e veda ziyaretinde bulundu.

Orgeneral Salih Zeki Çolak, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever ile birlikte saat 13.30 sıralarında Cağaloğlu'ndaki İstanbul Valiliği'ne geldi. Vali Şahin tarafından karşılan Orgeneral Çolak,  girişte Valilik Şeref defterini imzaladı. Görüşme sırasında basın mensuplarına görüntü veren ikili ziyarete ilişkin kısa birer açıklama yaptı.

"ÇOK GÜZEL MESAİ ARKADAŞLIĞIMIZ VARDI"

Kara Kuvvetleri Komutanlığı görevinden 30 Ağustos'ta ayrılacak olan Orgeneral Çolak, "Sayın Valimizle 2 yıl önce 1. Ordu Komutanı iken 1 süreyle birlikte görev yaptık. Çok güzel mesai arkadaşlığımız vardı. Yine görev nedeniyle değişik zamanlarda İstanbul'a geldiğimiz zaman kendisi bizlere her zaman yardımcı olmuştur. Çok sevdiğimiz, değer verdiğimiz devlet büyüğümüzdür. Bunun için İstanbul'a 1. Ordu karargahına vedalaşmaya geldiğimizde kendisini ziyaret ederek yaptıkları için kendisine teşekker etmek amacıyla geldim. Buradan çok mutlu bir şekilde ayrılıyorum" diye konuştu.

VASİP ŞAHİN  ZİYARET İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ.

İstanbul Valisi Vasip Şahin de Salih Zeki Çolak'a ziyareti nedeniyle teşekkür ederek, emeklilik yaşamının hayırlı olması temennisinde bulundu. Şahin, "1. Ordu Komutanı iken burada güzel çalıştığımız, her bakımdan işbirliği yaptığımız değerli bir komutanımızdır. Kara Kuvvetleri Komutanı'yken de aynı hassasiyetle başarılı görevleri oldu.  Sağolsunlar bizlere vefa göstererek ziyaret ettiler.  Bu nezaketinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ziyaret yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. 3 Ağustos'taki YAŞ kararıyla Kara Kuvvetleri Komutanlığı'ndan emekliye sevk edilen Orgeneral Salih Zeki Çolak'ın yerine yerine Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler atanmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Çolak'tan İstanbul Valisi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement