Kara Murat Kara Şövalyeye Karşı Filmi - Son Dakika
Güncel

Kara Murat Kara Şövalyeye Karşı Filmi

Kara Murat Kara Şövalyeye Karşı Filmi

Kara Murat Kara Şövalyeye Karşı filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Kara Murat Kara Şövalyeye Karşı filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

11.07.2011 20:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bizans Prensi Carlos, Kara Murat’ın (Cüneyt Arkın) gözleri önünde babasını öldürür ve ikiz kardeşi Mehmet’i kaçırır. Kara Murat içinde büyük bir intikam hırsı ile büyür. Carlos Mehmet’i Hristiyan olarak yetiştirip Osmanlılar’a karşı kullanacaktır. Adını da değiştirip Marc koymuştur. Marc büyüdüğünde Türk köylerine baskınlar düzenler ve Türkler’e işkenceler yaptırır. Carlos ve şövalyeleri Rumeli Beylerbeyi Karaca Paşa’yı öldürmek için saldırıya geçer. Karaca Paşa’nın kızı kaçarken yakalanırsa da Türkler kızı kurtarır. Bu baskın sonucu Karaca Paşa esir düşer. Fatih, Paşa’yı kurtarmak için Kara Murat’ı görevlendirir. Kara Murat görevini sürdürürken Marc ile karşılaşır ve onun kardeşi Mehmet olduğunu anlar. Marc’ın kılığına girerek Carlos’un sarayına sızar.

Zerdus ile adamlarından yardım alarak saraydaki Türk esirleri kurtarır. Bu sırada kurtularak saraya gelen Marc olanları Carlos’a anlatınca, foyası ortaya çıkan Kara Murat yakalanır ve işkence yapılır. Marc da Kara Murat kılığına girip Osmanlılar’ın arasına katılır. Amacı padişahı öldürmektir. Bu sırada daha önce kurtarılan Karaca Paşa ve asiler bir baskınla Kara Murat’ı kaçırırlar. Marc padişahı öldürememiş ve geri dönmüştür.

Carlos ve adamları zulüm ve işkencelerini sürdürürken Kara Murat’ın annesini de döverek yerde sürüklerler. Marc bunları gördüğünde birden geçmişini hatırlar, annesini kurtarmaya çalışır, ama talihsiz kadın ölür, Marc da ağır yaralanmıştır. Kara Murat yetiştiğinde Marc son nefesini vermiştir. Annesini ve yıllar sonra bulduğu kardeşini yitiren Kara Murat içindeki öç ateşiyle saraya saldırır. Bu ateş herkesi yakacak ve Carlos ile adamlarını öldüren Kara Murat, kendisinin ve ailesinin intikamını alacaktır...

Yönetmen: Natuk Baytan

Senaryo: Erdoğan Tünaş, Fuat Özlüer, Rahmi Turan

Oyuncular: Turgut Özatay, Reha Yurdakul, Mualla Omay, Burçin Doğu, Cüneyt Arkın

Filmin Türü: Macera, Tarih,

Orijinal Adı: Kara Murat Kara Şövalyeye Karşı

Yapımcı Firma: Erler Film

Yapım Yılı: 1975

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Filmin Süresi: 71 dk.

Son Dakika Güncel Kara Murat Kara Şövalyeye Karşı Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay Vatandaşları Makamında Ağırlıyor
    13:02 Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay Vatandaşları Makamında Ağırlıyor

    Şehzadeler ilçesinin yeni belediye başkanı Gülşah Durbay, vatandaşların beklenti ve taleplerini doğrudan dinlemek için onları belediyede ağırlıyor. Halkın sorunlarını, önerilerini ve isteklerini yakından takip eden Durbay, şehrin gelişimine ve refahına katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmek için fikir alışverişleri yapıyor.

  • Kaçak suç makinesi jandarmanın operasyonuyla yakalandı
    12:57 Kaçak suç makinesi jandarmanın operasyonuyla yakalandı

    Aksaray'da cezaevi firarisi olan ve 'Kasten öldürme, birden fazla kişi tarafından birlikte yağma, hükümlü ve tutuklunun kaçması' suçlarından aranan ve hakkında 25 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs jandarmanın operasyonuyla yakalandı.

  • Battalgazi Belediye Başkanı Sosyal Konut İnşaatını İnceledi
    12:57 Battalgazi Belediye Başkanı Sosyal Konut İnşaatını İnceledi

    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, sosyal konutların yapımına devam edildiği inşaat alanında incelemelerde bulundu. Taşkın, projenin ilerleyişi hakkında bilgi aldı ve vatandaşların daha sağlıklı ve konforlu yaşam şartlarına kavuşmalarını hedeflediklerini belirtti.

  • Manisa'da Okul Sporları Artistik Cimnastik İl Birinciliği Yarışmaları Tamamlandı
    12:56 Manisa'da Okul Sporları Artistik Cimnastik İl Birinciliği Yarışmaları Tamamlandı

    Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Artistik Cimnastik Minikler, Yıldızlar ve Gençler Kız ve Erkek İl Birinciliği yarışmaları sona erdi. Dereceye giren sporculara madalya ve kupaları Okul Sporları İl Tertip Komitesi, Hakemler ve Antrenörler tarafından verildi.

  • Türkiye'den Gazze'ye insani yardım taşıyan 9. gemi Mısır'da limana yanaştı
    12:55 Türkiye'den Gazze'ye insani yardım taşıyan 9. gemi Mısır'da limana yanaştı

    Türkiye'den Gazze'ye uğurlanan "9. İyilik Gemisi", 3 bin 774 ton insani yardım malzemesinin indirileceği Mısır'ın El-Ariş Limanı'na yanaştı.

  • Erzincan'da maden faciasında bir işçinin cansız bedenine ulaşıldı
    12:54 Erzincan'da maden faciasında bir işçinin cansız bedenine ulaşıldı

    Erzincan'ın İliç ilçesindeki Çöpler Altın Madeni'nde meydana gelen liç kayması faciasında kimyasal içeren toprağın altında kalan işçilerden Adnan Keklik'in cansız bedenine ulaşıldı. Faciada toprak altında kalan diğer 7 işçiyi arama çalışmaları sürüyor.

  • SAÜ Vakfı Özel Okulları Genel Müdürlüğü'ne Yusuf Türkhan atandı
    12:54 SAÜ Vakfı Özel Okulları Genel Müdürlüğü'ne Yusuf Türkhan atandı

    Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Vakfı Özel Okulları Genel Müdürlüğü'ne Yusuf Türkhan atanmıştır. Türkhan, SAÜ Vakfı Özel Okulları'nın başarılarına katkıda bulunma imkanı elde etmekten mutluluk duyduğunu belirtmiştir. SAÜ Vakfı Özel Okulları ailesinin bir parçası olmaktan gurur duyan Türkhan, eğitim alanında yeni başarılar elde etmek için çalışacaklarını ifade etmiştir. Türkhan, SAÜ Vakfı'na teşekkür ederek bu önemli eğitim kurumunda görev yapmanın heyecanını yaşadığını belirtmiştir.


Advertisement