Kara Rağmen Yürüyüşler Devam Etti - Son Dakika
Güncel

Kara Rağmen Yürüyüşler Devam Etti

Kara Rağmen Yürüyüşler Devam Etti

Karaosmanoğlu ile beraberindekilere Paşasuyu'ndaki yürüyüşün ardından Hacıoğlu Köyü sakinleri mancarlı pide ikram etti

08.02.2012 09:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile beraberindekiler, İzmit'e 15 kilometre mesafedeki Hacıoğlu Köyü yakınlarında bulunan Paşasuyu'na yürüdü. Bölgede halen kar kalıntılarının olması ve soğuk havaya rağmen yüzlerce kişi yürüyüşlere devam etti. Yürüyüşün ardından Hacıoğlu Köyü sakini bayanlar, Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindekilere mancarlı pide ikram etti.

ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI

Başkan Karaosmanoğlu ile sporseverlerin hafta sonundaki yürüyüş adresi Paşasuyu oldu. İzmit'e 15 kilometre uzaklıkta bulunan Hacıoğlu Köyü yakınlarındaki Paşasuyu yürüyüş parkuru, Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindekilere ev sahipliği yaptı. Geçmiş dönemlerde İzmit'in içme suyu ihtiyacını karşılayan Paşasuyu'ndaki yürüyüşe spor seveler yine büyük ilgi gösterdi.

MANCARLI PİDE KEYFİ

Yürüyüşte Başkan Karaosmanoğlu'na çok sayıda yürüyüş tutkununun yanı sıra eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk ile hafta sonunda oğlunu evlendiren İl Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur da eşlik etti. Köktürk, yürüyüş boyunca Başkan Karaosmanoğlu'na Paşasuyu'na yönelik bilgi verdi. Çevre köylerin muhtarlarının da katıldığı yürüyüşün sonunda Hacıoğlu Köyü'nün bayanları Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindekilere, kendi elleriyle yaptıkları mancarlı pidelerden ikram etti. Yürüyüşte AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz da hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kara Rağmen Yürüyüşler Devam Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement