Kara Sevda 44.Bölüm Fragmanı Yürek Parçalıyor! - Son Dakika
Magazin

Kara Sevda 44.Bölüm Fragmanı Yürek Parçalıyor!

Kara Sevda 44.bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 44.bölüm 2. fragmanında Kemal ile Nihan yakınlaşıyor! Kara Sevda 43.bölümde ne oldu ve 44.bölümde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar.

13.11.2016 17:05  Güncelleme: 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Star TV'nin sevilen dizilerinden Kara Sevda çarşamba akşamı 44. bölümüyle izleyicileri ile buluşuyor. Başrollerini Burak Özçivit ve Neslihan Atagül Doğulu'nun paylaştığı Kara Sevda'nın 44.bölümü yürekleri dağlıyor, Kemal ve Nihan'ın yakın görüntüleri ise umut veriyor.

43.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nihan ile Kemal'in araştırmaları, Ozan'ın cinayete kurban gittiğine dair somut bir delil elde etme amacında yoğunlaşır. Kemal, cinayet araştırmasının Nihan'ı Zeynep'e götürdüğünü öğrendiğinde, Nihan'ın arkasında bıraktığı büyük açığı fark edecektir. Kemal ve Nihan'ın Emir'in gölgesinde bundan sonra atacağı her adım için çok dikkatli olması gerekmektedir. Kemal, Emir'in kendisini durdurabilmek için ne kadar ileri gidebileceğini acı bir şekilde öğrenir. Kendisinden ailesine uzanan savaşın hesabını, Kemal de Emir'e sormadan bırakmayacaktır. Ozan'ın ölümüne dair şüphelerini ispatlayabilecek yeni bir kanal bulan Kemal, Nihan'la yeniden bir araya gelir. Ozan'ın öldüğü güne dair ortaya çıkacak yepyeni bilgiler, Kemal'in elinde gerçek bir delile dönüşecektir.

Emir'in dalga dalga ataklarına Kemal'in vereceği cevap, Kozcuoğlu Ailesi'ne bugüne kadarki en büyük darbeyi indirdi.

KEMAL İLE NİHAN BİR ARAYA GELECEK Mİ? KEMAL SÖZÜNÜ TUTACAK MI? NİHAN İLE KEMAL'İN SAVAŞI SONUÇ VERECEK Mİ? KOZCUOĞLU AİLESİ YANGININ ZARARINDAN KURTULABİLECEK Mİ?

Kara Sevda 44.bölümü çarşamba akşamı saat 20.00'da Star TV ekranlarında olacak.

Kara Sevda 44.Bölüm Fragmanı Yürek Parçalıyor!

Son Dakika Magazin Kara Sevda 44.Bölüm Fragmanı Yürek Parçalıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement