Kara Sevda 45.Bölüm Fragmanında Büyük Aşk Yeniden Başlıyor! - Son Dakika
Magazin

Kara Sevda 45.Bölüm Fragmanında Büyük Aşk Yeniden Başlıyor!

Kara Sevda 45.bölüm fragmanı yayınlandı. 45.bölüm fragmanında Nihan ve Kemal'in aşkı alevleniyor! Kara Sevda 44.bölümde ne oldu ve 45.bölümde neler olacak. İşte tüm detaylar.

17.11.2016 12:21  Güncelleme: 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerini Burak Özçivit ve Neslihan Atagül Doğulu'nun paylaştığı Kara Sevda'nın 45.bölümü büyük heyecan yarattı! Kemal, Nihan'ın dudaklarına yapışıyor, büyük aşk tekrardan alevleniyor.

KARA SEVDA 44.BÖLÜMDE NE OLDU?

Kemal ve Nihan, Ozan'ın ölümünün bir cinayet olduğunu kesinleştirmişlerdir. Ama ortada bir sorun vardır. Kemal'le Nihan'ın ulaşabildiği bu bilgi, yetkili makamlardan nasıl gizlenmiştir? Kemal bu sorunun üstüne gitmeye karar verdiğinde, Nihan'a da Müjgan'ın ortaya çıkarılışının haberi gelir. Nihan Kemal'le çok gizli bir araştırma yürütürken, Kemal'in Emir'le olan savaşını büyütmesine kızar. Kemal için ise Ozan'ın cinayeti ve Emir'le savaşı ayrı iki cephedir. Nihan ile Kemal'in arasındaki ilk çatışma buradan alevlenir.

KARA SEVDA 45.BÖLÜMDE NE OLACAK?

Nihan, Kemal'le birbirlerine değdikçe işlerin sarpa saracağının farkındadır. Nihan Kemal'den kaçar, Kemal vazgeçmez. Nihan'ın üstüne gittiğinde Nihan'ın kendine sakladığı sırlardan biri gün yüzüne çıkar. Tünelin ucundaki ışığı gören Kemal için Nihan'a sımsıkı tutunmaktan başka bir yol yoktur.

Kara Sevda 45.bölümü çarşamba akşamı 20.00'da Star TV ekranlarında olacak.

Kara Sevda 45.Bölüm Fragmanında Büyük Aşk Yeniden Başlıyor!

Son Dakika Magazin Kara Sevda 45.Bölüm Fragmanında Büyük Aşk Yeniden Başlıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement