Kara Sevda'dan Romantik Sahneler! - Son Dakika
Güncel

Kara Sevda'dan Romantik Sahneler!

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün rol aldığı Kara Sevda'nın dün akşam yayınlanan bölümüne Kemal ve Nihan'ın ilk kez baş başa geçirdiği romantik akşam damga vurdu.

03.12.2015 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölümde; Kemal ve Nihan, arabaları bozulunca bir av kulübesinde geceyi baş başa geçirmek zorunda kaldılar. Nihan'ın, Emir'le evli olması, Kemal'in ise yenemediği gururu sebebiyle şimdiye dek geçmişi dile getiremeyen aşıklar ilk kez gözlerden uzak yüzleştiler. Büyük beğeni toplayan yüzleşmede aşıkların gözyaşları izleyenlere duygusal anlar yaşattı

Birbirlerini yakın ama bir o kadar uzak olmak zorunda kalan aşıkların kavuşmasını merakla bekleyen izleyenler sosyal medyada da Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün uyumuna övgü yağdırdı.

Hilal Saral'ın yönetmenliğini, Anıl Eke, Burcu Görgün ve Özlem Yılmaz'ın senaristliğini üstlendiği Kara Sevda her Çarşamba saat 20.00'da Star TV'de ekrana geliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kara Sevda'dan Romantik Sahneler! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada
    20:38 Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

    Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Servis şoförü ve öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.

  • Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı
    20:38 Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı

    Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli, Vali Ekrem Canalp ve AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katıldığı bir törenle atıldı. Kooperatifin bölgeye hitap edeceğini belirten Vali Canalp, tesisin kentin geleceği için önemli bir adım olduğunu vurguladı. Milletvekili Nasıroğlu ise kooperatifin başarı hikayesi olduğunu ve açılışını 2025'te birlikte yapacaklarını söyledi.


Advertisement