Kara yollarında durum - Son Dakika
Güncel

Kara yollarında durum

Kara yollarında durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

25.12.2022 08:52  Güncelleme: 08:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü dahil) Kesimi Otoyolu'nun Gelibolu Güney- Lapseki kavşakları 1-3. kilometrelerinde 1915 Çanakkale Köprüsü ve yaklaşım viyadüklerindeki bakım ve onarım çalışması nedeniyle her iki yönde sağ şerit, lokal olarak sol şerit trafiğe kapatıldı.

Toprakkale- İskenderun (TİS) Otoyolu'nun Payas-İskenderun kavşakları 3-6. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları sebebiyle Adana istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Hatay istikametinden iki yönlü ve kontrollü sağlanıyor.

İzmit-Kandıra yolunun 3-15. kilometrelerinde yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım Çubuklubala köprülü kavşağı kolları ve servis yolları üzerinden gidiş-geliş olarak gerçekleştiriliyor.

Kızılcahamam- Ankara yolunun 45-46. kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle Kızılcahamam-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü (gidiş-geliş) devam ediyor.

Selçuk-Ortaklar- Aydın yolunun 27-41. kilometrelerinde muhtelif kesimlerde yapım, bakım ve onarım, Akseki- Manavgat yolunun 7-12. kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle söz konusu kesimlerde ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Kırşehir- Kayseri yolunun 1-3. kilometrelerinde kazı çalışması nedeniyle 08.00-17.00 saatlerinde ulaşım sol şeritten sağlanıyor.

Diyarbakır-Siverek yolunun 5-7. kilometrelerinde yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Gediz- Kütahya yolunun 14-17. kilometrelerinde köprü genleşme derzi çalışmaları devam ettiğinden ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Piraziz- Giresun yolunun 28-29. kilometrelerinde (Liman kavşağı mevkisi) her iki yönde yapılacak üstyapı bakım, onarım ve yenileme çalışması sebebiyle bugün saat 17.00'a kadar ulaşıma tek şeritten ve kontrollü izin verilecek.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement