Kara yollarında durum - Son Dakika
Güncel

Kara yollarında durum

Kara yollarında durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

12.03.2023 09:03  Güncelleme: 09:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Çatalca- Kumburgaz kavşakları Edirne istikameti Çatalca Gümrük Köprüsü'nde derz yenileme çalışmaları nedeniyle şerit daraltması yapılarak ulaşım diğer şeritlere yönlendiriliyor.

Gebze-Orhangazi- İzmir Otoyolu'nun Çağlayan-Gemlik Serbest Bölge kavşakları 1-7. kilometrelerinde bakım-onarım çalışması sebebiyle İstanbul istikametinde sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.

Kızılcahamam- Ankara yolunun 39-41. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları dolayısıyla her iki istikamet trafiğe kapatılarak ulaşıma servis yollarından izin veriliyor.

Aydın- Denizli yolunun 21-24. kilometrelerinde (Kumkısık mevkisi) otoyol köprülü kavşak yapım, Finike- Kumluca yolunun 8-11. kilometrelerinde yaya alt geçidi yapım çalışması nedeniyle bu bölgelerde sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Çerkezköy- Saray yolunun 20-21. kilometrelerindeki Kapaklı Köprülü Kavşağı'nda köprü yapım çalışmaları sebebiyle 11.00-18.00 saatlerinde Saray-Çerkezköy istikameti trafiğe kapatılacağından ulaşım servis yoluna yönlendirilecek.

Hopa-Borçka- Artvin yolunun 1-16. kilometrelerinde ile Bingöl-Genç- Diyarbakır yolunun 0-43. kilometrelerinde muhtelif kesimlerde yol yapım çalışmaları devam ettiğinden anılan güzergahlarda ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Alaca-Zile yolunun 5-12. kilometreleri ile Zonguldak- Bartın il sınırı-Bartın- Kurucaşile yolunun 29-35. kilometrelerinde yol yapım çalışması nedeniyle bu kesimlerde ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kara yollarında durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement