Kara Yollarında Durum - Son Dakika
Güncel

Kara Yollarında Durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

03.03.2019 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Şekerpınar ile D-100 Çayırova kavşakları arasındaki bağlantı yolu üzerinde bulunan Tuzla Şifa Mahallesi'nde araç üst geçidi kirişlerinin montaj çalışması yapılacak. Bu nedenle 5-6 Mart'ta Şekerpınar-D 100 Çayırova kavşakları yönünde otoyolun 5 kilometrelik bölümü 22.00-06.00 saatlerinde araç trafiğine kapatılarak, ulaşım karşı yönden gidiş-geliş olarak gerçekleştirilecek.

Ermenek- Mut yolunun 24-25. kilometrelerindeki (Çamlıca mevkisi) yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kırıkkale- Kırşehir yolunun 4-5. kilometrelerindeki Bahşılı Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun her iki istikameti trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım servis yolundan iki yönlü devam ediyor.

Silifke- Mersin yolunun 22-24. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Yerköy- Yozgat yolunun 39-45. kilometrelerindeki (Yozgat şehir geçişi) tretuvar ve refüj çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun her iki yönünden kontrollü gerçekleştiriliyor.

İskilip- Çorum devlet yolunun 20 ve 24. kilometreleri ile Akseki- Manavgat yolunun 2-12. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Gemlik-Bursa yolunun 32-34. kilometrelerinde Dürdane Köprülü Kavşağı çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi gerekiyor.

Kargı-Tosya- Osmancık devlet yolunun 43-46. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Menemen- Manisa il sınırı yolunun 4. kilometresindeki köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem taşıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kara Yollarında Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement