Kara Yollarında Yapım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Kara Yollarında Yapım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Kara Yollarında Yapım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Kara yollarında yapılan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle birçok kesimde yavaş gidilmesi gerekiyor. Kuzey Marmara Otoyolu, TAG Otoyolu, Sakarya-Düzce Yolu, Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara Yolu, Muğla-Kale Yolu, Kayseri-Pınarbaşı Yolu, Balıkesir-Dursunbey-Harmancık Yolu, Sivas-Zara Yolu, Mardin-Midyat Yolu ve Arhavi-Hopa-Sarp Yolu'nda yapılan çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

08.05.2023 08:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Kuzey Marmara Otoyolu'nun D-100 Akyazı-TEM Akyazı kavşakları 1-5. kilometrelerinde bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriliyor. Bu nedenle otoyolun Ankara yönünde bant aktarması yapılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü sağlanıyor.

TAG Otoyolu'nun Toprakkale- Osmaniye kavşakları 4-7. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları sebebiyle ulaşım tek şeritten kontrollü sürdürülüyor.

Sakarya- Düzce yolunun 12. kilometresinde Mudurnu Köprüsü'ndeki yapım çalışmaları dolayısıyla Sakarya istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Düzce istikametinden iki yönlü devam ediyor.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 39-41. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle şerit daraltmasına gidilerek, ulaşıma ikişer şeritten kontrollü izin veriliyor.

Muğla-Kale yolunun 44-49. ve Kayseri- Pınarbaşı yolunun 45-49. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım söz konusu bölünmüş yolların bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Balıkesir-Dursunbey-Harmancık yolunun 0-71. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Sivas-Zara yolunun 1-3. kilometrelerinde Numune Hastanesi Köprülü Kavşağı yapımı nedeniyle her iki yönde ulaşım servis yollarından gerçekleştiriliyor.

Mardin- Midyat yolunun 23-27. kilometrelerinde (Ömerli şehir geçişi) yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Arhavi-Hopa-Sarp yolunun 15-30. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışması yapılıyor. Bu nedenle yolun her iki yönü kısa sürelerle trafiğe kapatılarak, ulaşım tek şeritten kontrollü devam ediyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kara Yollarında Yapım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement