Kara yollarında durum - Son Dakika
Güncel

Kara yollarında durum

Kara yollarında durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

18.04.2023 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, yap-işlet-devret projeleri hariç Karayolları Genel Müdürlüğü ağındaki otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri, 20 Nisan Perşembe saat 00.00'dan 24 Nisan Pazartesi saat 07.00'ye kadar ücretsiz olacak.

İzmir- Aydın Otoyolu'nun Söke-Aydın Kuzey kavşaklarındaki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle İzmir-Aydın istikametinde 2 şerit trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım sağ şeritten devam ediyor.

Gerede-Çerkeş yolunun 76-77. kilometrelerindeki menfez düzenleme çalışmaları sebebiyle Çerkeş-Gerede istikametinde ulaşım tek şeritten kontrollü sürdürülüyor.

TAG Otoyolu'nun Nurdağı- Bahçe kavşaklarındaki yapım çalışmaları dolayısıyla Adana istikametinde şerit aktarımı yapılıyor. Bu kesimde ulaşıma Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü izin veriliyor.

Tokat- Niksar yolunun 33-35, Hopa-Borçka- Artvin yolunun 1-16, Fethiye-Seydikemer-Kaş yolunun 20-39. ve Yenişehir- Bilecik yolunun 0-16. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle söz konusu kesimlerde ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 7-9. kilometrelerindeki üstyapı yenileme çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Cide-Şenpazar-Ağlı yolunun 47-69. kilometrelerindeki sel tahribatlarının onarım çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kara yollarında durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement