Karabağlar'da Çifte Bayram - Son Dakika
Yerel

Karabağlar'da Çifte Bayram

Karabağlar\'da Çifte Bayram

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, işçi ve memurlarıyla bayramlaştı.

12.10.2013 22:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, işçi ve memurlarıyla bayramlaştı. İşçilerin geriye dönük maaş ve ikramiye farklarının bayram öncesi ödendiği müjdesini veren Kürüm'ü, işçiler meşalelerle karşıladı, "Bir dönem daha" diyerek, seçim desteği verdi.

Çalıkuşu Kongre Salonu'nda ve Uzundere'deki Temizlik İşleri İşletme Müdürlüğü'nde düzenlenen bayramlaşma törenine, CHP İlçe Başkanı Polat Manduz, DİSK Genel Başkanı Kani Beko, Genel İş Sendikası 5 Nolu Şube Başkanı Naci Çetin, meclis üyeleri ve bürokratlar katıldı. Temizlik İşleri'nde görevli işçiler, Başkan Kürüm'ü meşalelerle karşıladı, konfetiler attı. Başkan Kürüm'ün, "Bu işletmeye taşeron girmeyecek" sözleriyle coşan işçiler, alkışlarla "Bir dönem daha" diyerek tempo tuttu, seçim desteği verdi.

İşçilerin bayramlarını kutlayan Kürüm, işçilerin geriye dönük maaş ve ikramiye farklarının bayram öncesinde ödendiğinin müjdesini verdi, "İzmir'de işçilere en yüksek zammı veren belediyeyiz. Biz emekten yanayız. Bu işletmeye taşeron girmeyecek. Buna izin vermeyeceğiz. Emeğinizin karşılığını alıyorsunuz. Ananızın ak sütü gibi helal olsun" dedi.

Karabağlar'ı İzmir'in en güzel ilçelerinden biri yapmak için yol çıktıklarını belirten Kürüm, "4.5 yıldır hep birlikte özveri ile çalıştık. Karabağlar'ı yoktan var ettik.

Hiçbir şeyimiz yokken, ilçemizde büyük yatırımlara imza attık, güzel projeleri hayata geçirdik. Özellikle Uzundere'de gerçekleştirdiğimiz Uzundere Rekreasyon Alanı Projesi Karabağlar'ı, İzmir'i aştı Türkiye'nin en güzel projelerinden biri oldu. Bunu birlikte başardık. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Aldığınız her kuruş alnınızın teri, helal olsun" dedi.

Mart ayında yapılacak seçimler öncesi son bayramlaşma törenini gerçekleştirdiklerini belirten Kürüm, "Sizlerle birlikte çalışmaya devam edeceğimize inanıyorum" dedi. Kürüm, tek tek bayramlaştığı işçilerle, daha sonra halay çekti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karabağlar'da Çifte Bayram - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement