Karabağlar'da koronavirüs önlemleri - Son Dakika
Güncel

Karabağlar'da koronavirüs önlemleri

Karabağlar\'da koronavirüs önlemleri

Bu kapsamda 16 semt merkezi, Karabağlar Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi (KARBEM) ve spor okullarında eğitime, 16 Mart 2020 tarihinden itibaren 2 hafta ara verildi.

13.03.2020 16:32  Güncelleme: 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabağlar Belediyesi, tüm dünyayı etkileyen koronavirüse karşı bir dizi önlem aldı.

Karabağlar Belediyesi, mart ayında yapacağı sosyal, kültürel, eğitsel ve sportif etkinliklerin tamamını da ileri bir tarihe erteledi. Toplum sağlığının korunması amacıyla belediyenin tüm birimlerinde dezenfeksiyon çalışmalarının aralıksız süreceği bildirildi. Karabağlar Belediyesi ayrıca, düzenli olarak yaptığı konteyner temizliklerini sıklaştırma kararı aldı.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ülkemizde de görülen koronavirüsün yayılmaması için yurttaşların katılımının yoğun olduğu etkinlikleri ertelediklerine dikkat çekti. Başkan Selvitopu, "Özellikle semt merkezlerimizdeki ve spor okullarımızdaki kurslarda yüzlerce yurttaşımız eğitim görüyor. Onların ve toplumun sağlığını düşünerek erteleme kararı aldık. Bundan sonraki süreçte gelişmeleri yakından takip ederek, bu konuya duyarlı olmaya ve gerekli önlemleri almaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabağlar'da koronavirüs önlemleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement