Karabalık, Bahçelievler Mahallesi'nde - Son Dakika
Güncel

Karabalık, Bahçelievler Mahallesi'nde

Karabalık, Bahçelievler Mahallesi\'nde

Başkan Karabalık, "Yol medeniyettir. Bu kapsamda ilçe genelindeki ulaşım ağını günümüz şartlarına uygun hale getirmeye devam ediyoruz" dedi.

18.12.2013 09:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, vatandaşları yaklaşan seçim süreci ile ilgili ve sağlanan belediye hizmetleri konusunda bilgilendirdiği sohbetlerini Bahçelievler Mahallesi'nde sürdürdü. Bölgedeki çalışmalara değinen Başkan Karabalık, "Yol medeniyettir. Bu kapsamda ilçe genelindeki ulaşım ağını günümüz şartlarına uygun hale getirmeye devam ediyoruz" dedi.

Ak Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi programları çerçevesinde Bahçelievler Mahallesi'nde cami dernek lokalin de mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Karabalık'a, Ak Parti Kartepe İlçe yöneticileri, Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül, belediye meclis üyeleri Necati Günay, Osman Orhan, Yusuf Özdemir, Orhan Akyüz, Bahçelievler Mahalle Muhtarı Mustafa Gümrük, sivil toplum örgütü temsilcileri eşlik etti.

Samimi atmosferde gerçekleşen sohbette Başkan Karabalık, ilçede oluşan kardeşlik ortamına değindi. Kartepe'nin sahip olduğu değerlere dikkat çeken Başkan Karabalık, bölgede gerçekleşen hizmetler hakkında bilgi verirken hizmet dengesinin sağlanması yönünde yaptıkları çalışmaları aktardı. Özellikle yol medeniyettir diyen Başkan Karabalık, ilçe genelindeki ulaşım ağını günümüz şartlarına uygun hale getirdiklerini kaydetti. Ekiplerin gece gündüz ilçenin farklı köşelerinde hizmet üretmek için çalıştığını ve çalışmaya devam ettiğin hatırlatan Başkan Karabalık, değişen ve gelişen ilçede yeni ihtiyaçlara da yetişeceklerini ifade etti.

Sohbet ardından mahalledeki yaşlı ve hastaları da ziyaret eden Başkan Karabalık sırasıyla Mehmet Özdemir, Sofia Gülcihan, Mertcan Ağbulak'a geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkan son olarak fırın işletmeciliği yapan Mehmet Şan'ı da ziyaret etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık, Bahçelievler Mahallesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement