Karabalık Eşmelilerle Sohbet Etti - Son Dakika
Güncel

Karabalık Eşmelilerle Sohbet Etti

Karabalık Eşmelilerle Sohbet Etti

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Eşme'de bölge halkı ile bir araya geldi.

12.12.2011 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yoğun çalışma temposu içinde vatandaşla bir araya gelmeye özen gösteren Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Eşme'de bölge halkı ile bir araya geldi. Eşme Merkez Camii bahçesinde cami çıkışı cemaat ile çay içip sohbet eden Başkan Karabalık, merakla beklenen konularda halkı aydınlattı.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, beraberinde Ak Parti Kartepe İlçe Yöneticileri, meclis üyesi Hüseyin Ahmet Öztürk, eski Eşme Belediye Başkanı Şaban Özer ve mahalle temsilcileri ile akşam namazı çıkışı cemaatle çay içip sohbet etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile yaptıkları koordineli çalışmalarla ilçenin çehresinin değişim gösterdiğine dikkat çeken Başkan Karabalık, "Halkımızın beklentileri yönünde yaptığımız çalışmalar hizmet olarak yansımaya devam etmektedir.

Eşme'de de alt ve üst yapı düzenlemeleri yanı sıra Eşme ile ilgili planlama çalışmalarında önemli bir aşama kaydedildi. Eşme'nin 1/5000 nazım imar planı yapıldı. 1/1000 Uygulama İmar Planlarının ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onaylandı. Yollarımıza baktığınızda da asfaltlama çalışmaları Eşme Ahmediye ve Avluburun Köy merkezi ile bağlantılı sağlayan bölümde sürüyor. Bu çalışmalarla ilçemiz de olduğu gibi Eşme'de de her geçen gün da gelişim ve değişim aralıksız devam ediyor" dedi.

İçilen çaylar eşliğinde gerçekleşen sohbet ardından Başkan Karabalık, Eşmeli hacılar Ethem Tarcan ve Emine Tarcan'ı da evlerinde ziyaret etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık Eşmelilerle Sohbet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement