Karabalık Hasanpaşa Mahallesi’nde - Son Dakika
Güncel

Karabalık Hasanpaşa Mahallesi’nde

Karabalık Hasanpaşa Mahallesi’nde

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Hafta Sonu Hasanpaşa Mahallesi'nde Bir Dizi İnceleme Ve Ziyaretlerde Bulundu.

09.05.2011 21:15  Güncelleme: 21:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, hafta sonu Hasanpaşa Mahallesi'nde bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Yeni açılan imar yollarının durumunu gözden geçiren Başkan Karabalık, vatandaşla kahvede sohbet edip hastaları evinde ziyaret ederek şifa dileklerini iletti.

Her zaman halkın yanında olmaya özen gösteren Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, hafta sonlarını farklı bölgelerde ziyaret ve incelemeler yaparak değerlendirmekte. Geçtiğimiz hafta sonu da Hasanpaşa Mahallesi'ne konuk olan Başkan Karabalık'a muhtar Nuri Kılıç, imam Ali Osman Çakar, mahalle sakinleri ile incelemelerde bulundu. Başkan Karabalık, ana arter bağlantıları sağlamak amacıyla açılan imar yollarının asfalt programı dahilinde asfaltlanacağını açıklaması mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Kahvede çay içip vatandaşla sohbet eden Başkan Karabalık, mahalle sakinlerinin eğitim, ulaşım gibi sorunları ile ilgilenerek çözüm yollarını gösterdi. Özellikle eğitime önem veren Başkan Karabalık, öğretmen açığının karşılanması ile sorunu ilgili şube müdürleri ile yaptığı görüşme ardından çözümlenmesi için girişimde de bulundu.

Başkan Karabalık, Hasanpaşa Mahallesi'ndeki incelemelerini hasta ziyaretleri ile devam ettirdi. Kalıcı konutlarda kalan ve kalp ameliyatı olan Tahsin Karaca ile kalbine stend takılan Emin Ok'u evinde ziyaret eden geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan öğrencilerin sevgi gösterileri ile mahalleden mutlu ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık Hasanpaşa Mahallesi’nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement