Karabalık Kirazoğlu Mahallesi'nde - Son Dakika
Güncel

Karabalık Kirazoğlu Mahallesi'nde

Karabalık Kirazoğlu Mahallesi\'nde

Şükrü Karabalık, ilçe genelinde farklı bölgelerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

21.02.2012 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçe genelinde farklı bölgelerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Karabalık son olarak Kirazoğlu Mahallesi'nde yaşlı ve hasta ziyaretlerinde bulundu.

Kirazoğlu Mahalle Muhtarı Raif Göktaş'ın eşliğinde beraberinde meclis üyesi Yusuf Özdemir ile Kirazoğlu Mahallesi'nde bir dizi ziyaretlerde bulunan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, şaşırtıcı bir olayla da karşı karşıya kaldı. Mahallenin en yaşlı kişilerinden olan Hüseyin Türkmen ile karşılaşan Başkan Karabalık, el öpüp hal hatır sorduğu yaşlı amcanın baba dostu olduğunu öğrenince çok şaşırdı. "Nalbant Mehmet'in nesi oluyorsun" sorusu ile karşılaşan Başkan Karabalık "Benin dedemdir" diyerek ayak üstü sohbete koyuldu. Türkmen ile hoş bir sohbet eden Başkan Karabalık, "Seni bu yaşta dinç ve kuvvetli bir hafıza ile görmek beni çok mutlu etti" dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, daha sonra Koa hastalığı sonrası evinde tedavisi devam eden 64 yaşındaki Hasan Türkmen'e de geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Başkan ve beraberindekiler hastalara moral ziyaretleri kapsamında Kolay Ailesi'ni de ziyaret etti. Geçirdiği trafik kazası sonrası evinde istirahat eden Mehmet Kolay ile bisikletten düşmesi sonrası kolu kırılan babası Fahrettin Kolay'a geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Karabalık, ihtiyaçları olup olmadığını da sordu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık Kirazoğlu Mahallesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement