Karabalık'tan ASM Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Karabalık'tan ASM Ziyaretleri

Karabalık\'tan ASM Ziyaretleri

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçede faaliyet gösteren Aile Sağlığı Merkezlerine yönelik ziyaretlerini Köseköy ve Uzunçiftlik'te devam ettirdi.

10.01.2014 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçede faaliyet gösteren Aile Sağlığı Merkezlerine yönelik ziyaretlerini Köseköy ve Uzunçiftlik'te devam ettirdi. Aile Hekimlerine muayeneye gelen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Karabalık, ASM ziyaretinde çevre düzenlemelerinde bulunan belediye ekipleriyle görüşerek çalışmalarda gelinen noktayı da yerinde gördü.

Halkın toplu yaşadığı her yerle ilgilenen Kartepe Belediyesi, Uzunçiftlik 1 nolu Aile Sağlığı Merkezi çevre düzenlemesi çalışmalarında sona yaklaştı. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yürütülen üst yapı iyileştirmesi çerçevesinde kurum bahçesini kilitli parke taşları ile döşendi. Ekipler, ekonomik ömrünü tamamlayan kurum merdivenlerini yenilerken peyzaj çalışmalarını da sürdürmekte.

Çalışmaları yakından takip eden Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, aile sağlığı merkezine bir ziyaret gerçekleştirdi. Kurum bahçesinde çalışan belediye ekiplerinden son durum hakkında bilgi alan başkan, parke çalışmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederken, "Halkımızın talep ve ihtiyaçlarına karşılık veren güzel bir çalışma daha ortaya çıkmış elinize sağlık arkadaşlar" dedi.

Başkan Karabalık, beraberinde Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül ve kurum doktorlarından Mustafa Büyüktalaş ile muayeneye gelen Kartepelilere de hatır soran geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Son günlerde etkisini gösteren grip salgını nedeniyle muayeneye gelen vatandaşlar da, başkanı her platformda görebildiklerine dikkat çekerek, "İyi günde de kötü günde de sizi yanımızda görmek bizi mutlu ediyor" dediler.

Başkan daha sonra yeni yerine geçmek için tadilat çalışmasında bulunan Köseköy İstasyon Aile Sağlığı Merkezi'ni de ziyaret edip hekimlerle görüştü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık'tan ASM Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement