Karabük Belediyesi Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Karabük Belediyesi Çalışmaları

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, çalışmalarını değerlendirdi.

21.07.2018 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, çalışmalarını değerlendirdi.

Başkan Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Araç Çayı" projesinin izinlerinin çıkması halinde 3 ay içerisinde bitirileceğini söyledi.

İlgili kurumların bu projeyle ilgili çalışmalarının olduğunu, sel konusunda hassas çalışmalar yapıldığını anlatan Vergili, istasyon bölgesindeki Devlet Demir Yolları arsaları üzerindeki çalışmaları da anlattı.

"Kanyon Park" projesine de değinen Vergili, "Yıl sonuna kadar Kanyon Park Projesi tamamlanmış olacak. Kanyon Park Projesinin içerisinde spor alanları, yürüyüş parkurları, oturma alanları var. Kanyon Park Projesi kapsamında bu bölgeye 3 bin 800'e yakın ağaç dikilecektir." diye konuştu.

"Şirinevler Katlı Otopark ve Kapalı Pazar Yeri Projesinin de üstü elektrikli açılır kapanır bir çatı yapılacak." diyen Belediye Başkanı Vergili, şöyle devam etti:

"Daha sonra da pazar yeri eski yerine taşınacaktır. İki tane daha asansör projem var. Bir tanesi Namık Kemal ve Atatürk Mahallesinin ortasından Kartaltepe Mahallesine çıkmak için diğeri de Karabük Mahallesinden mezarlığa çıkmak için.

Eski Valilik binasının olduğu yere yapılacak cami, kitaplarda yer alacak bir cami olacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karabük Belediyesi Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement