Karabük Kamu Hastaneleri Birliği ile Sgk Arasında Protokol - Son Dakika
Güncel

Karabük Kamu Hastaneleri Birliği ile Sgk Arasında Protokol

Karabük Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Karabük İl Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

07.04.2017 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Karabük İl Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri İsmail Kara, gazetecilere yaptığı açıklamada, genel sekterlik ve yeni açılacak semt polikliniğinin Bahçelievler Mahallesi 28. Cadde'de bulunan eski SGK binasında hizmet verilebilmesi için SGK İl Müdürü İsmail Yıldırım ile protokol imzaladıklarını söyledi.

Genel sekreterliğin eski belediye binasında hizmet verdiğini ve taşıma işlemlerinin başladığını ifade eden Kara, "Yaklaşık bir yıldır burada hizmet vermemize olanak sağlayan Belediye Başkanı Rafet Vergili'ye ve yeni binamızı bizlere tahsis edilme ve geçiş sürecimizi hızlandıran Milletvekilimiz Mehmet Ali Şahin'e teşekkürlerimi sunuyorum." diye konuştu.

Kara, daha modern bir binada ve semt polikliniğiyle vatandaşlara hizmet vermekten memnuniyet duyacaklarını, pazartesi gününden itibaren tüm birimlerle yeni yerlerinde hizmet vermeye başlayacaklarını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karabük Kamu Hastaneleri Birliği ile Sgk Arasında Protokol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement