Karabük Merkezli 3 İlde Uyuşturucu Operasyonu: 11 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Karabük Merkezli 3 İlde Uyuşturucu Operasyonu: 11 Gözaltı

Karabük Merkezli 3 İlde Uyuşturucu Operasyonu: 11 Gözaltı

KARABÜK merkezli 3 ilde uyuşturucu ticaretine yönelik gerçekleştirilen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.

17.02.2017 18:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KARABÜK merkezli 3 ilde uyuşturucu ticaretine yönelik gerçekleştirilen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Karabük Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekipleri, 'torbacı' tabir edilen sokak satıcılarına yönelik Karabük ile birlikte Ankara ve Sakarya'da eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda F.K., F.D., T.B., C.Ç., Y.Y., A.E., E.İ., M.K., S.T., M.G. ve D.U., gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda bir miktar bonzai, ecstasy, hintkeneviri, uyarıcı haplar ve ruhsatsız silah ele geçirildi. Uyuşturucu ve uyarıcı haplara 'bugs bunny' ve 'boks eldiveni', bonzaiye 'kuş' gibi kod isimler kullandıkları tespit edilen şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

- K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karabük Merkezli 3 İlde Uyuşturucu Operasyonu: 11 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adana'da 54 ruhsatsız silah ele geçirildi, 373 şahıs yakalandı
    09:50 Adana'da 54 ruhsatsız silah ele geçirildi, 373 şahıs yakalandı

    Adana Emniyet Müdürlüğü ve Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında bir hafta boyunca 34 ruhsatsız tabanca, 9 ruhsatsız uzun namlulu tüfek ve 2 yarı otomatik tabanca ele geçirildi. Ayrıca, 2 otomatik tabanca, 9 kurusıkı tabanca, 49 şarjör ve bin 394 fişek de bulundu. Uygulamalar sonucunda 316,96 gram narkotik madde, 352 uyuşturucu hap, 18.5 litre kaçak içki ve 11 çalıntı motosiklet de ele geçirildi. Toplamda 373 şahıs yakalanırken, 55 kişi tutuklandı.

  • Türkiye'nin
    09:50 Türkiye'nin "Kişi Başına En Çok Borç Düşen Belediyesi" Ankara'da.

    31 Mart yerel seçimlerinde Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde CHP’den Belediye Başkanı seçilen Yakup Odabaşı, Türkiye'nin kişi başına en çok borç düşen belediyesinin Gölbaşı olduğunu belirtti. Odabaşı, belediyenin, yaklaşık 1 milyar 60 milyon TL borcu bulunduğunu söyledi. Odabaşı, belediyede 400 personel bulunduğunu da ifade ederek, “Gizli çalışanlar var. Yani olmadığı halde burada görünen isimler var” dedi.

  • Aydın Sağlık Müdürü Polis Teşkilatının Haftasını Kutladı
    09:49 Aydın Sağlık Müdürü Polis Teşkilatının Haftasını Kutladı

    Aydın Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, İl Emniyet Müdürü Suat Ekici'yi ziyaret ederek polis teşkilatının haftasını kutladı. İl Sağlık Müdürü Şenkul, Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Emniyet Müdürü Ekici'ye başarılar diledi.

  • Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı, turist hedeflerini açıkladı
    09:48 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı, turist hedeflerini açıkladı

    Turizm Haftası dolayısıyla sektör temsilcilerini ağırlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, ilk 5 yılda Pamukkale'ye gelen turistlerden 1 milyonunu Denizli'de ağırlamayı hedeflediklerini belirtti.

  • Isırığı bir insanı öldürmeye yetiyor: Engerek yılanı böyle görüntülendi
    09:47 Isırığı bir insanı öldürmeye yetiyor: Engerek yılanı böyle görüntülendi

    Elazığ'dan Tunceli'ye geziye giden bir kişi, Türkiye'nin en zehirli 15 türünden biri olan koca engerek yılanını görüntüledi. Aytaç Aytemur, Pertek Kalesinde gezinirken yaklaşık 2 metre uzunluğundaki yılanı cep telefonuyla kaydetti. Koca engerek yılanı daha sonra gözden kayboldu. Yılanın bir ısırığı insanı öldürebiliyor.

  • İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, yeni dönem için çalışmalara başladı
    09:45 İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, yeni dönem için çalışmalara başladı

    Samsun'un İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi ve çalışmalara başladıklarını belirtti. Başkan Kurnaz, meclis üyelerine başarılar dileyerek, ilçenin ve şehrin meselelerini birlikte çözeceklerini ifade etti.

  • Düzceli sporcular Oryantiring Grup Birinciliği yarışmalarında finale kaldı
    09:44 Düzceli sporcular Oryantiring Grup Birinciliği yarışmalarında finale kaldı

    Bursa'da düzenlenen Oryantiring Grup Birinciliği yarışmalarında Düzceli sporcular, Genç Erkekler A kategorisinde birinci ve ikinci olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.


Advertisement