Karabük Meslekten İhraç Edilen Hemşire Fetö'den Tutuklandı Hd - Son Dakika
Güncel

Karabük Meslekten İhraç Edilen Hemşire Fetö'den Tutuklandı Hd

Meslekten ihraç edilen hemşire FETÖ'den tutuklandıKARABÜK,(DHA) ? KARABÜK'te, meslekten ihraç edilen hemşire S.S.(43) FETÖ soruşturması kapsamında tutuklandı.

19.07.2018 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meslekten ihraç edilen hemşire FETÖ'den tutuklandı

KARABÜK,(DHA) ? KARABÜK'te, meslekten ihraç edilen hemşire S.S.(43) FETÖ soruşturması kapsamında tutuklandı.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Karabük Emniyet Müdürlüğü ekipleri meslekten ihraç edilen hemşire S.S.?yi evinde gözaltına aldı. Yapılan aramalarda 2 bin 490 TL para, 1 adet flash bellek, 1 adet tablet, 1 adet telefona el konuldu. Emniyetteki işlemleri tamamlanan S.S., FETÖ/PDY terör örgütüne üye olmak suçundan adliyeye sevk edildi. S.S., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Karabük Meslekten İhraç Edilen Hemşire Fetö\'den Tutuklandı Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karabük Meslekten İhraç Edilen Hemşire Fetö'den Tutuklandı Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, IMF Başkan Yardımcısı Gopinath ile görüştü
    15:54 Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, IMF Başkan Yardımcısı Gopinath ile görüştü

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, IMF Başkan Yardımcısı Gita Gopinath ile görüşerek dünyanın görünümü üzerine sohbet etti. Gopinath, görüşmeye ilişkin fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

  • Amasya'da trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı
    15:54 Amasya'da trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı

    Amasya'nın Merzifon ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Hasan Türk (70) idaresindeki otomobil, kontrolsüz bir şekilde su kanalına düştü. Kazada sürücü hayatını kaybederken, otomobilde bulunan Yurdagül Türk (68) ise ağır yaralandı.

  • Erdek'te Şiddetli Yağışlar Sonucu Su Baskınları
    15:54 Erdek'te Şiddetli Yağışlar Sonucu Su Baskınları

    Balıkesir'in Erdek ilçesinde etkili olan şiddetli yağışlar, derenin debisinin yükselmesine ve su baskınlarına yol açtı. Doğanlar Mahallesi'nde bazı yollar su altında kaldı ve evlerde su baskınları yaşandı. Ayrıca, Ormanlı Mahallesi'nde tarım arazileri su altında kaldı. Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi ekipleri, su baskınlarına müdahale çalışmalarını sürdürüyor. GESTAŞ AŞ ise Narlı-Marmara feribot seferlerini iptal etti.

  • Fırtınada Mahsur Kalan Genç Uzaktan Kumandalı İnsansız Cankurtaran Yardımıyla Kurtarıldı
    15:53 Fırtınada Mahsur Kalan Genç Uzaktan Kumandalı İnsansız Cankurtaran Yardımıyla Kurtarıldı

    Antalya'da yaşanan fırtına ve sağanak yağışlar nedeniyle denizde mahsur kalan 19 yaşındaki genç, uzaktan kumandalı insansız cankurtaran yardımıyla kurtarıldı. Konyaaltı Sahili'nde dalgalara aldırış etmeyen genç, açığa sürüklenince çevredekiler durumu polise bildirdi. Sahilde bulunan bir dalış eğitmeni ve deniz polisi ekipleri, uzaktan kumandalı cankurtaranı kullanarak genç ve eğitmeni kurtardı. Genç, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Seçim Sözlerini Gerçekleştiriyor
    15:52 Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Seçim Sözlerini Gerçekleştiriyor

    Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, seçim sürecinde verdiği sözleri gerçekleştirmeye başladı. İlk 2 ton suyun 1 lira olması ve cemevlerinin sudan ücretsiz yararlanması gibi sözlerini yerine getiren Zeyrek, borçları da inceleyerek gereksiz faturaları tespit etti ve ödemeleri gerçekleştirdi. Manisa'nın gelir elde etmesi için projeler üzerinde çalıştıklarını belirten Zeyrek, halkın sesini duyan ve parasını halk için harcayan bir anlayışın geleceğini söyledi.

  • İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, lise öğrencileriyle futbol oynadı
    15:50 İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, lise öğrencileriyle futbol oynadı

    İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, Akşemseddin Anadolu Lisesi Pansiyonu'nda kalan öğrencilerle futbol maçı yaptı. Maçta İskilipspor Teknik Direktörü Galip Gül de yer aldı. Gül, öğrencilerin keyifli bir gün geçirdiğini belirterek Polat'a teşekkür etti.


Advertisement