Karabük'te 112. Park Açıldı - Son Dakika
Güncel

Karabük'te 112. Park Açıldı

Karabük Belediyesi kentte yaptırdığı 112. parkı, Ergenekon Mahallesi'nde törenle açtı.

01.11.2018 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük Belediyesi kentte yaptırdığı 112. parkı, Ergenekon Mahallesi'nde törenle açtı.

Karabük'te belediye tarafından yaptırılan 112. parkın açılışı Ergenekon Mahallesi'nde törenle yapıldı.

Belediye Başkanı Rafet Vergili, açılışta yaptığı konuşmada, Karabük'ün kendine göre bir hikayesi olduğunu, ancak kendilerinin 10 yılda asıl hikayeyi yazdıklarını söyledi.

Karabük'te birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Vergili, "Şükürler olsun ki, Karabük Belediyesi olarak bizim para sıkıntımız, kaynak sıkıntımız yok. Biz yaparız." dedi.

Vergili, Karabüklülerin bir kuruşunu heba etmediklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Karabük'te ne yapılması gerekiyorsa mutlak suretle her yaraya parmak bastık. Hiç tereddüt etmeden 4 bin dönüm alanı üniversiteye tahsis ettik. Karabük ile ilgili ne gerekiyorsa yaptık. Karabük'ün hikayesi bambaşka. Karabük'ün hikayesi 1938'de başlamıyor. Karabük'ün hikayesi 2009'dan bu tarafa başlıyor. Kütüphanesi, parkları olmayan ve su tesisatları olmayan bir Karabük. 8-9 tane büyük mahallenin tesisatı tamamen yenilendi. Biz bunlarla ilgili kredi bile istemedik. Kendi bütçelerimizle yaptık ki bir belediye 10 senelik değil, 20 senelik dönemde bu işi beceremez bile. Paranın bereketi vardı. Sizlerin duası vardı. Sizlerin duası olmasaydı biz bu kadar paranın bereketini bulamazdık."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karabük'te 112. Park Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement