Karabük'te Seçim Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Karabük'te Seçim Çalışmaları

AK Parti Karabük milletvekili adayları Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Eskipazar ilçesinde esnafları ziyaret etti.

02.06.2018 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Karabük milletvekili adayları Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Eskipazar ilçesinde esnafları ziyaret etti.

Ünal, ziyarette yaptığı konuşmada, 24 Haziran'da Türkiye'nin daha güçlü olacağını, Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan önderliğinde Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşacağını, bu kapsamda gece gündüz demeden çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

MHP Karabük milletvekili adayları

MHP Karabük milletvekili adayları Seyit Ahmet Karabacak, Çetin İpek ve Ahmet Dönmez de Eskipazar ilçesinde esnafları gezdi.

Karabacak, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, Eskipazar'da partilerine gösterilen yoğun ilgiye teşekkür etti.

Ramazan ayı dolayısıyla seçim çalışmalarının biraz dezavantajlı sürdürüldüğünü aktaran Karabacak, "Hızlı bir tempo ve yoğun katılımla çalışmalarımız devam ediyor. Belediye Başkanımız Rafet Vergili olmazsa olmazımız bizim. Bize ve şehrimize örnek bir lider. İnşallah bu süreçten yüzümüzün akıyla çıkacağız ve MHP'nin milletvekili veya vekilleri olacak. Allah bu süreçte yolumuzu açık etsin." diye konuştu.

Saadet Partisi Karabük milletvekili adayları

Saadet Partisi Karabük milletvekili adayları Muhsin Çebi, Latif Alper ve İsmail Kirenli, Eskipazar ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

Aday Çebi, burada yaptığı açıklamada, köylü, çiftçi ve esnafın zor şartlar altında üretim yaptığını, ithalat endeksli politikaların üreticiyi bitirdiğini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karabük'te Seçim Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement