Karabük'te "Sevdiklerimiz Zarar Görmesin" Projesi - Son Dakika
Yerel

Karabük'te "Sevdiklerimiz Zarar Görmesin" Projesi

Karabük'te, Dünya Sigarasız Günü etkinlikleri kapsamında bir grup ilköğretim okulu öğrencisi "Sevdiklerimiz Zarar Görmesin" adlı gösteri sundu.

01.06.2011 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'te, Dünya Sigarasız Günü etkinlikleri kapsamında bir grup ilköğretim okulu öğrencisi "Sevdiklerimiz Zarar Görmesin" adlı gösteri sundu.

ONEL Alışveriş Merkezi önünde toplanan 50. Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri, ellerinde, "Sevdiklerim Sigaradan Zarar Görmesin", "Sigaraya Teslim Olma",

"Sigarayı Atın Hayatı Tadın", "Ölümün Denemesi Olmaz" ve "Sigara Öldürür Temiz Hava Güldürür" yazılı döviz ve maket sigaralarla yere yattılar.

Okulun fen ve teknoloji öğretmeni Ayfer Ata Karakuş, burada yaptığı konuşmada, "Sevdikleriniz Zarar Görmesin" projesi ile çeşitli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Projelerinden birisinin de Dünya Sigarasız Günü dolayısıyla hazırladıkları bu gösteri olduğunu anlatan Karakuş, "17 Hazirana kadar her gün bir ya da daha fazla etkinlikle projelerimizi sürdüreceğiz. Sigaranın zararlarına bir kez daha toplumun dikkatini çekmek amacıyla bu faaliyeti sürdürüyoruz. Öğrencilerimizin oluşturduğu ekibin adı, 'Duman Avcıları'. Proje ile sigaranın, pasif içiciliğin zararları konusunda vatandaşların bilgilendirilmesi amaçlanıyor. "

- KARABÜK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karabük'te 'Sevdiklerimiz Zarar Görmesin' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement