Karabük'te Sosyal Yaşam Merkezi Temeli Atıldı - Son Dakika
Yerel

Karabük'te Sosyal Yaşam Merkezi Temeli Atıldı

Karabük Belediyesi tarafın yapılacak Belen Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi temeli düzenlenen törenle atıldı.

18.09.2013 19:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük Belediyesi tarafın yapılacak Belen Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi temeli düzenlenen törenle atıldı.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Belen Mahallesi'nde ki törende yaptığı konuşmada, 5 yılda 25 yıla bedel çalışmalar yaptıklarını ve bu çalışmaları maliyetlerinin çok altında mal ettiklerini söyledi.

İl merkezi nüfusunun 200 bin olacağını ve bunun alt yapısını belediye olarak hazırlamaya başladıklarını ifade eden Vergili, " Şu anda Karabük'te yaşam standartları Türkiye'nin her yerinden hem daha ucuzdur hem de daha kalitelidir.  Sosyal yaşam merkezleri düşüncesi gerçekten tam yerinde ve vatandaşlarımızın gereksinimlerini gören bir merkez haline geldi. Hangi mahallemizde olursa olsun kursiyerlerimiz içerisinde kitap okuma ve internet odalarından faydalanıyor. İnsanların sosyalleşmesi ile ilgili gerçek bir program olduğu ortaya çıktı. ve ben bu modelin Türkiye'ye de örnek olacağına inanıyorum. inşallah yapacağımız soysa yaşam merkezi mahallemize hayırlara vesile olur" diye konuştu.

Törene Kastamonu Araç Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman ve çok sayıda belediye görevlisi ile vatandaş katıldı. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karabük'te Sosyal Yaşam Merkezi Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement