Karabük'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Karabük'ten Kısa Kısa

Konya Uluslararası Mevlana Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Özdemir ve beraberindeki heyet, Karabük Üniversitesini (KBÜ) ziyaret etti.

09.08.2018 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Uluslararası Mevlana Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Özdemir ve beraberindeki heyet, Karabük Üniversitesini (KBÜ) ziyaret etti.

Özdemir ile farklı ülkelerden gelen 25 öğrenciden oluşan heyet, KBÜ'yü ziyaret ederek, Rektör Prof. Dr. Refik Polat ile görüştü.

Ziyaret sırasında öğrencilerle tek tek tanışan Polat, KBÜ'yü uluslararası öğrencilere sunulan imkanlar hakkında da bilgi verdi.

Özdemir ve öğrenciler, daha sonra Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Yılmaz Bacaklı eşliğinde üniversite yerleşkesini gezdi.

Safranbolu Kaymakamı Ürkmezer'den ziyaret

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer, Karabük İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk'ü ziyaret etti.

Ürkmezer, Karabük İl Müftüsü Yılmaztürk'ü ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Safranbolu'da 2009-2015 yılları arasında İlçe Müftüsü olarak görev yapan Yılmaztürk'ün kenti iyi bildiğini ifade eden Ürkmezer, görev yapacağı süre içerisinde bu önemli görevi en iyi şekilde yürüteceğine inandığını belirtti.

Yılmaztürk de ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Karabük Valisi Çeber'e ziyaret

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Koordinatörü Enes Eminoğlu, Karabük Valisi Kemal Çeber'i ziyaret etti.

İl Temsilcisi ve vakıf üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Eminoğlu, TÜGVA'nın ülke genelinde ve Karabük'te yaptığı faaliyetler hakkında Çeber'e bilgi verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karabük'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement