Karabük'ten kısa kısa - Son Dakika
Güncel

Karabük'ten kısa kısa

Karabük Valisi Fuat Güler, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş'a ziyarette bulundu.

01.08.2019 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük Valisi Fuat Güler, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş'a ziyarette bulundu.

Valilikten yapılan açıklamada, "Vali Fuat Gürel, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürü olarak atanan Mehmet Aktaş'ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu." denildi.

Ziyarette, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek'in de yer aldığı aktarıldı.

Milletvekilleri ve il yönetimi halk toplantısı yaptı

İl Başkanlığındaki toplantıya, AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz ve yönetimi katıldı.

AK Parti milletvekilleri kurbanını Kızılay'a bağışladı

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Türk Kızılay'ına kurban bağışında bulundu.

Türk Kızılay Karabük Şubesi Başkanı Özcan Büyükgenç, bu anlamlı bağışı sebebiyle Ünal ve Güneş'e teşekkür etti.

Terminal üst geçit şelalesi temizleniyor

Karabük Belediyesi terminal karşında bulunan şelalenin temizlik ve bakım çalışmalarını yapıyor.

Karabük'te, Ankara Akıncı 4. Ana Jet Üs Komutanlığı'na ait F-16 uçağının 2005 yılında düşmesi sonucu şehit olan pilotların isimlerinin verildiği "Şehit Fatihler Parkı"nın temizlik ve bakımı yapılıyor.

Karabük Belediyesinden bayram denetimi ve temizliği

Kurban Bayramı'nın yaklaşması dolayısı ile denetimlerini sıklaştıran Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halkın bayramı sorunsuz geçirmesi amacıyla gıda üretimi ve satışı yapılan iş yerlerinde denetim yaptı.

Görevliler tarafından halkın hijyen kurallarına uygun gıda tüketmesini sağlamak amacıyla yapılan denetimlerde, ruhsat ve evrak kontrolünün yanı sıra hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı ve fiyat etiketlerinin olup olmadığı denetlendi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, yaptığı açıklamada, "İnsan sağlığı bizim için her şeyden önemli. Denetimlerimizi esnafımızı zor durumda bırakmak için değil, evine yiyecek götüren vatandaşların hijyenik koşullarda üretilmiş gıdaları tüketebilmeleri için yapıyoruz. Esnafımızın genel manada bilinçli olduğunu da görüyoruz. Bu duyarlılık için esnafımıza da ayrıca çok teşekkür ediyoruz." ifadesini kullandı.

Öte yandan Karabük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışmalarını hızlandırarak, Karabük'ü bayrama hazır hale getiriyor.

Müdürlüğe bağlı ekipler, kent merkezindeki rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra yaklaşan Kurban Bayramı kapsamında mezarlıklarda temizlik çalışmalarına başladı.

Başkan Köse yeni doğan bebekleri ziyaret etti

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, "Hoş Geldin Bebek Projesi" kapsamında yeni doğan bebekleri ve ailelerini ziyaret etti.

Yaman, Tepe ve Altıok ailelerini ziyaret eden Başkan Köse, "Ailelerimizi tebrik ediyor, yavrularımıza sağlık ve huzur ve başarı dolu bir gelecek diliyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karabük'ten kısa kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.

  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.


Advertisement