Karabük'ün Kapısından Döndü Trabzonspor'da Gözde Oldu! - Son Dakika
Spor

Karabük'ün Kapısından Döndü Trabzonspor'da Gözde Oldu!

Karabük\'ün Kapısından Döndü Trabzonspor\'da Gözde Oldu!

Portekizli sağbek Joao Perreira Karabük ile 700 bin Euro'ya el sıkıştığı ortaya çıktıTrabzonspor'un transfer ettiği birçok futbolunun yüksek bedeller karşılığı kulübe mal edilmesi nedeniyle kamuoyunda sürekli spekülasyon nedeni haline gelirken, son iddia ise Portekiz'in Sporting Lizbon...

17.02.2017 21:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Portekizli sağbek Joao Perreira Karabük ile 700 bin Euro'ya el sıkıştığı ortaya çıktı



Trabzonspor'un transfer ettiği birçok futbolunun yüksek bedeller karşılığı kulübe mal edilmesi nedeniyle kamuoyunda sürekli spekülasyon nedeni haline gelirken, son iddia ise Portekiz'in Sporting Lizbon kulübünden alınan 32 yaşındaki sağbek Joao Perreira için geldi.

Daha önce Brezilyalı Alanzinho 4 milyon Euro bonservis bedeli ile alınırken, bu ismi Gençlerbirliği ve Akhisar Belediyespor'un 950 bin Euro karşılığı almadığı ileri sürülmüş, Sadri Şener yönetimi çok ağır eleştirilerin hedefi haline gelmişti.

Bordo-Mavililerin ara transferdeki ilk imza attırdığı oyuncu olan Perreira'nın Süper Lig takımı Kardemir Karabükspor'un kapısından döndüğü dile getirildi.



750 BİN EURO'YA KARABÜK İLE İMZALIYORDU!



İspanya'nın Valencia takımında zirve yapan, daha sonra Hannover 96'ya gönderilen ama doğru dürüst forma giyemeyen, ülkesinin takımı Sporting Lizbon'da da genellikle yedek soyunan Perreira'nın Karabükspor ile yıllık 750 bin Euro garanti para karşılığı anlaşmaya vardığı imza aşamasında devreye giren Trabzonspor'un işi bitirmek için kesenin ağzını açtığı ifade edildi. Perreira için Karabükspor'dan 600 bin Euro daha fazla para veren Bordo-Mavililerin yıllık 1 milyon 350 bin Euro'ya oyuncuya imza attırdığı ileri sürüldü, Bu futbolcu ortaya koyduğu performansla sağbeki tamamen kapatırken taraftarın da gözüne girmeyi başardı.

Kaynak: Son Nokta

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Karabük'ün Kapısından Döndü Trabzonspor'da Gözde Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement