Karabük Valisi Göreve Başladı - Son Dakika
Güncel

Karabük Valisi Göreve Başladı

Karabük Valisi Göreve Başladı

Son Valiler Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı görevinden Karabük Valiliği'ne atanan Mehmet Aktaş, bugün kente gelerek görevine başladı.

13.06.2016 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son Valiler Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı görevinden Karabük Valiliği'ne atanan Mehmet Aktaş, bugün kente gelerek görevine başladı.

Merkez Valiliği'ne atanan Orhan Alimoğlu'nun yerine gelen Vali Mehmet Aktaş, Valilik binası önünde çiçekle karşılandı. Vali Aktaş, tören mangasını selamladıktan sonra Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Cihan Ulukaya, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Vali yardımcıları, kaymakamlar, daire müdürleri ve valilik personelleri ile tokalaştı. Makamında gazetecilere açıklama yapan Vali Aktaş, Karabük'e gelmekten büyük mutluluk duyduğunu söyleyerek şöyle dedi:

"Bu görevler, bu makamlar, aslında milletin makamlarıdır ve millete hizmet için vardır. Bizler emanetçileriyiz. İnşallah bizde el birliği ile bu emanete sahip çıkarak Karabük'ümüze, Karabük insanına hizmet edeceğiz. Halkımızın her kesimini kucaklayacağız, hiç ayrım yapmayacağız, adaletli olmaya inşallah çalışacağız, gönlümüz ve kapımız 24 saat herkese açık olacak. Çok rahat ulaşılabilir ve mümkün oldukça bu makamlarda gereğinden fazla kalmayacağız. Halkımızla, esnafımızla, sanayicimizle iç içe olacağız. Allah bizleri mahcup etmesin."

- K

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement